Strakke Buik Bijbel: Een Sixpack Zonder Moeite!? (2020 Review)

Strakke buik bijbel: Met een sixpack op het strand!?

De Strakke buik bijbel is een boek van orthomoleculair voedingsadviseur Oscar Helm en is speciaal gericht op mensen die het maar niet voor elkaar krijgen om een strakke buik te trainen. 

Omdat Oscar verschillende studies heeft gedaan op het gebied van het menselijk lichaam en voeding weet hij precies hoe het lichaam werkt en waarom het zoveel mensen maar niet lukt om hun droomlichaam te ontwikkelen. 

In dit artikel neem ik je mee door het boek en vertel ik je alles wat je moet weten zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken of je dit product wel of niet aanschaft.

More...

Strakke Buik Bijbel ervaringen 

Loop jij je suf te trainen en heb je al enorm veel tijd en energie in het trainen van je buikspieren gestoken? Lijkt het maar niet te lukken met ontwikkelen van sterke buikspieren die er zichtbaar goed uitzien?

Dit boek, dat zowel in digitale als fysieke variant te krijgen is, gaat daar verandering in brengen, althans dat is wat Oscar Helm zegt. 

Maar is dat eigenlijk wel zo? Zijn de resultaten met dit boek echt zo goed als men beweerd? En kun je echt binnen afzienbare tijd een strakke buik trainen? 

In dit uitgebreide review ontdek je onder andere:

 • Wie is die Oscar Helm eigenlijk? 
 • Voor wie is de Strakke buik bijbel geschikt? 
 • Wat houdt de Strakke buik bijbel precies in? 
 • Wat zijn de resultaten die je ermee kunt behalen? 
 • Wat zijn de reviews en ervaringen van andere mensen die dit product hebben aangeschaft? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Kortom, in dit artikel ga ik je alles vertellen over het product van Oscar Helm zodat jij een goede keuze kunt maken.

Wie is Oscar Helm? 

Ik had het al een paar keer aangegeven, Oscar Helm is de man achter de Strakke buik bijbel. Maar wie is die Oscar dan precies en wat weten we over hem? 

Het is toch altijd wel fijn als je weet wie er achter een product zit en waarom je zou moeten luisteren naar de informatie van deze persoon.

Het gebeurt nog weleens dat een producteigenaar een pseudoniem gebruikt in plaats van zijn of haar echte naam. In het geval van Oscar is dat ook zo. 

Eigen heet deze man Oscar Helmståter in plaats van Oscar Helm, nouja een psuedoniem, een afkorting van zijn eigen naam. 

oscar helm

                Drs. Oscar Helm

Bij sommige mensen gaan nu alle alarmbellen af omdat de producteigenaar niet met zijn echt naam naar buiten treed. Geloof me, dit hoeft niets te zeggen over de kwaliteit van het product.

Helemaal niet als je verder gaat zoeken naar Oscar Helm. Oscar heeft zijn sporen al dubbel en dwars verdiend in de wereld van gezondheid en afvallen.

Zo schrijft hij regelmatig informatieve blogs en deelt hij waardevolle video's en webinars op zijn website HappyHealthy.nl

Oscar Helmståter en zijn diploma's 

Oscar Helm, laten we hem voor het gemak maar even zo noemen, is niet de eerste de beste als het aankomt op producteigenaren met schoolse kennis. 

Oscar mag zichzelf namelijk Drs. noemen en dat betekent in ieder geval dat hij precies weet waar hij over praat. Daarnaast heeft Oscar nog verschillende opleidingen gevolgd. Zo is hij onder andere:

 • Afslankcoach
 • Voedingsdeskundige
 • Psycholoog (gespecialiseerd in diëten)
 • Orthomoleculair voedingsadviseur 
 • Suppletieadviseur 

Een behoorlijke lijst met specialiteiten dus. Fijn om te weten dat we hier in ieder geval te maken hebben met iemand die feitelijk kan aantonen waarom je bepaalde voeding juist wel of niet moet eten.

diploma

Waarom de Strakke Buik Bijbel?

Maar waarom zou je eigenlijk moeten kiezen voor de Strakke buik bijbel? Want maakt dit boek zo goed ten opzichte van andere boeken op het gebied van het trainen van een strak lichaam? 

Onlangs schreef ik bijvoorbeeld een review over het Droog trainen protocol vrouwen, speciaal gericht op het trainen van een strak lichaam. 

Maar waarom zou je nou juist voor dit boek moeten gaan en niet voor een product wat zich puur focust op het trainen van een strak lichaam? 

Wat ik persoonlijk erg goed vind aan de Strakke buik bijbel is dat het zich heel erg specialiseert op het trainen van je buik. 

En juist omdat de informatie zo specialistisch is, is het zo goed. Erg word erg gedetailleerd uitgelegd waarom je bepaalde voeding moet eten en waarom je bepaalde oefeningen moet doen. 

Er zijn naar mijn mening geen vergelijkbare producten die zo populair zijn als de Strakke buik bijbel, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Mensen die hun buikspieren willen trainen doormiddel van het trainen op de reguliere wijze zien vaak te weinig resultaat, raken gedemotiveerd en stoppen er weer mee.

Straks ga ik er uitgebreider op in maar hieronder heb ik alvast voor je op een rijtje gezet waarom je zou moeten kiezen voor de Strakke buik bijbel:

 • Voeding is super belangrijk om snel resultaat te zien, dit boek besteed daarom ook heel veel aandacht aan de juiste voeding, dat zie je bijna niet in andere boeken over buikspieren
 • Je buikspieren trainen kan erg saai zijn omdat de meeste mensen weinig variatie toepassen. Hoe anders is dat in dit boek, je vind hier heel veel verschillende buikspier oefeningen zodat het nooit saai word.
 • Er word veel aandacht besteed aan het op de juiste wijze uitvoeren van de oefeningen, erg belangrijk om blessures te voorkomen
 • Je zult veel sneller in staat zijn om resultaten te zien, dit zorgt voor een motivatie boost.

Voor wie is deze buikspieren bijbel bedoelt?

Het lijkt misschien een open deur om te vertellen voor wie deze buikspieren bijbel allemaal bedoelt is, toch is het dat niet.

Volgens Oscar is deze buikspieren bijbel voor iedereen geschikt, of je nou ervaring hebt of niet. Waar je wel rekening mee dient te houden is je leeftijd. 

Als je nog geen 18 jaar bent is het verstandig om nog even te wachten met het trainen van je buikspieren. Als je nog geen 18 jaar bent, ben je namelijk nog niet volgroeid. 

Ook is dit boek uitermate geschikt voor mensen die geen tijd hebben om uren met hun lichaam bezig te zijn in een sportschool. 

Alle oefeningen zijn eenvoudig thuis uit te voeren (ook handig als je op reis bent) en kosten geen uren van je tijd. Je kunt dus efficiënt en snel je buikspieren trainen.

 • Deze Strakke buik bijbel is voor iedereen geschikt, of je nou al wat ervaring hebt met het trainen van je buikspieren of niet.
 • Ben je nog geen 18 jaar? Dan kun je beter nog even wachten
 • Geen uren in de sportschool maar gewoon lekker efficiënt thuis, of op reis trainen.

Wat houdt de Strakke buik bijbel precies in?

Maar wat kun je eigenlijk verwachten van de Strakke buik bijbel? Wat houdt het product precies in en wat mag je verwachten als je besluit dit product aan te schaffen?

Het boek is als digitale en fysieke versie te krijgen, daarnaast krijg je verschillende gratis bonussen kado. Straks vertel ik je meer over de prijs en de inhoud van de verschillende pakketten. 

Dit is wat je aantreft als je besluit de Strakke buik bijbel aan te schaffen:

 • Maar liefst 26 verschillende en uitdagende buikspieroefeningen
 • Een ultiem trainingsprogramma waardoor je binnen 4 weken klaar bent voor het strand
 • Gevarieerde recepten met maar één doel, jouw vetverbranding optimaal stimuleren
 • Welke voeding zorgt ervoor dat je nooit een strakke buik zult krijgen? Je ontdekt het in het laatste hoofdstuk van het boek

Zoals gezegd krijg je er daarnaast nog een aantal gratis bonussen bij. Persoonlijk vind ik de bonussen bij digitale producten nog weleens een wassen neus zoals dat zo mooi heet, in dit geval ligt dat anders. 

strakke buik bijbel


Bonus #1: Extra trainingsschema's

In deze eerste bonus tref je een serie extra trainingsschema's, 6 om precies te zijn. Deze 6 extra trainingsschema's zijn afgestemd op ieder niveau. 

 • 2 schema's voor beginners
 • 2 schema's voor intermediates
 • 2 schema's voor gevorderden 

Alle schema's zijn gericht op het bevorderen van de vetverbranding.

Niet een super uitgebreide bonus maar prima als gratis extraatje. 

Bonus #2: Voedingsschema's

Gezonder eten is enorm belangrijk, inspiratie voor dit gezondere eten is een tweede. Dankzij de tweede bonus is dat verleden tijd. 

In deze tweede bonus vind je namelijk voedingsschema's voor maar liefst 4 weken. De voedingsschema's bestaan uit ontbijt,lunch en diner. 

Zo kun je dus 4 weken lang gevarieerd eten en ben je na 4 weken klaar? Dan begin je simpelweg weer opnieuw. Voldoende afwisseling.

Bonus #3: Strakke billen

Deze bonus is vooral voor de vrouwen een waar genoegen. Helaas komen strakke billen niet vanzelf aanwaaien. Deze derde bonus richt zich op het trainen van je billen. 

Dankzij speciale trainingsschema's ben je in staat om naast een strakke buik ook strakke billen te trainen, wie wil dat nou niet? Compleet in shape:-)

Bonus #4: Strakke benen

Nu je strakke billen en een strakke buik hebt kunnen je benen natuurlijk niet achter blijven. Deze vierde bonus geeft je de meeste efficiënte oefeningen voor het ontwikkelen van strakke en vooral sterke bovenbenen.

Bonus #5: Strakke huid

Ook deze bonus word erg goed ontvangen door de vrouwen. Een strakke huid zorgt ervoor dat je er jonger uitziet en wie wil dat nou niet!?

Zeg maar vaarwel tegen je sinaasappelhuid want met deze bonus ontwikkel je een strakkere huid en kom je letterlijk beter in je vel te zitten.

Bonus #6: Lovehandle vrij

Soms zijn de lovehandles, oftewel de vetrolletjes aan de zijkant van je buik erg handig, maar erg mooi ziet het er natuurlijk niet uit en je bent ze liever kwijt dan rijk. 

In deze zesde bonus krijg je alle informatie aangereikt die ervoor zorgen dat die vervelende vetrolletjes net boven je spijkerbroek tot het verleden behoren.

Bonus #7: Ultieme afslankprogramma

Alsof het allemaal nog niet genoeg is bevat de Strakke buik bijbel ook nog een zevende bonus. Het ultieme afslankprogramma is deze bonus. 

Deze bonus is een stuk uitgebreider en bevat een compleet programma waarmee je snel af kunt vallen zonder dat je last zult krijgen van het welbekende jojo effect.

Ik moet er toch even bij vermelden dat bij deze zevende bonus een addertje onder het gras zit. Je kunt deze bonus namelijk de eerste maand gratis uitproberen. 

Bevalt dit ultieme afslankprogramma je? Dan hoef je niets te doen en zul je tegen een betaling van €19,95 per maand gebruik kunnen blijven maken van dit programma. 

Wil je graag na de eerste maand stoppen? Zet dan het vinkje wat je hieronder in de afbeelding ziet 'uit'

Wat leer je allemaal? 

Op de verkooppagina van het product vind je een complete lijst met punten wat je allemaal zult leren als je besluit dit boek aan te schaffen. 

Hieronder heb ik er een paar voor je uitgelicht om je een goed beeld te kunnen geven van wat je ongeveer zult gaan leren:

 • 12 veelgemaakte fouten bij het ontwikkelen van een strakke buik
 • 8 cruciale regels die enorm belangrijk zijn bij het trainen van een strakke buik en door de meeste mensen niet nageleefd worden
 • Tot in detail uitgelegd waarom buikspieroefeningen alleen niet voldoende zijn voor het krijgen van dat felbegeerde wasbordje
 • Hoe je met 3 keer 20 minuten per week een strakke buik kunt krijgen
 • Maar liefst 50 lekkere en voedzame gerechten die speciaal ontwikkelt zijn voor het krijgen van een strakke buik
 • Buikspieroefeningen voor iedereen of je nou een zwakke rug hebt, zwanger bent of juist al wat ervaring hebt in het trainen van je buikspieren

Strakke buik bijbel prijs

Wat is de prijs van dit boek eigenlijk? Je kunt het boek zowel in een fysieke als een digitale variant verkrijgen. kies ervoor om alleen de digitale variant aan te schaffen? Dan betaal je €39,97 

Wil je er ook graag de fysieke variant bij? Dan betaal je €7 meer en kost het pakket €47,- Wil je, je boekenkast dus aanvullen met een mooi boek? Dan zou ik er die €7 extra voor over hebben. 

Gaat het je puur om de inhoud van het boek? Dan zou ik alleen de digitale versie aanschaffen.

60 dagen geld terug garantie

Oscar Helm geeft je maar liefst 60 dagen de tijd om dit boek uit te proberen, vind je het niks en is het niet wat je ervan verwacht? Dan stuur je Oscar een mail en krijg je het aankoopbedrag netjes teruggestort op je rekening.

Een 60 dagen geld terug garantie is echt een behoorlijke garantie, het geeft aan dat Oscar Helm vierkant achter zijn product staat.

garantie

Strakke buik bijbel recensie

Maar wat zijn eigenlijk de ervaringen en reviews van mensen die dit product al aangeschaft en geprobeerd hebben? 

Zelf kijk ik ook altijd eerst naar recensies van mensen die mij voor zijn gegaan, vandaar dat ik voor je op zoek ben gegaan naar de meest relevante recensies van de Strakke buik bijbel:

In eerste instantie was ik erg sceptisch over dit boek, ik dacht dat het met niet zou lukken om een strakke buik te trainen, niets bleek minder waar en het lukte me om resultaten te boeken waar ik trots op ben! -Marjet 34 jaar-
Ik liep al jaren tegen mijn buik 'aan te hikken' het laatste vet kreeg ik maar niet weg. Hoe anders werd dat toen ik de info uit het boek van Oscar ging toepassen. Bedankt man! -Ruud 42 jaar-
Nadat ik zwanger was geweest dacht ik dat het me nooit meer zou lukken om een strakke buik te kunnen trainen. Ik dacht bij mezelf "ik moet het eerst nog maar eens zien" ik zag dat er een geld terug garantie op het boek zat dus dacht ik ga het gewoon proberen. Ben erg blij dat ik het boek toch heb aangeschaft! -Inge 37 jaar-

Ondanks dat veel mensen in eerste instantie nog wat sceptisch zijn, zijn de meeste reacties erg positief. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en vind ik ook reacties van mensen die minder positief zijn. 

Ik vraag me altijd alleen af in hoeverre deze reacties gebaseerd zijn op feiten. Want als er 50 mensen erg positief zijn en er zijn er 5 die dat niet zijn, zitten die 50 mensen er dan naast? 

Ik ben van mening dat er overal wel zogenaamde azijnzeikers tussenzitten. Ook heb ik op verschillende review websites gekeken en vond nergens zorgelijke feiten. 

Wat schrijven andere websites over dit product?

Maar wat zeggen die websites dan? Hieronder heb ik er enkele voor je op een rijtje gezet zodat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van wat er speelt rond dit product:

Jammer van dat vinkje in het bestelproces, voor de rest is de Strakke buik bijbel een transparant product met een auteur die precies weet waar hij over praat. Een mooie strakke en platte buik trainen zodat jij straks zonder twijfel over het strand zult lopen, dat is wat de Strakke buik bijbel je absoluut biedt! bron: ervaringsgids.nl
Oscar Helm beweert met de Strakke buik bijbel dat je het lichaam van je dromen kunt ontwikkelen op een natuurlijk wijze. De reviews laten zien dat dit inderdaad mogelijk is en wij van buikspierkwartier.nl sluiten ons hierbij aan. bron: buikspierkwartier.nl

Voor- en nadelen

Om dit review zo objectief mogelijk te houden en jou zo goed mogelijk te voorzien van informatie zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen wil ik je de voor- en nadelen van de Strakke buik bijbel laten zien

Nadelen:

 • Het vinkje met de kleine lettertjes in het bestelproces. Nogmaals, wil je dit niet? Zet het vinkje dan uit
 • Je buik is na het op de juiste wijze toepassen van de Strakke buik bijbel niet zo zacht meer, dit kan een partner vervelend vinden;-)

Voordelen:

 • Laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar
 • Naast veel gevarieerde buikspieroefeningen ook veel aandacht voor voeding
 • Oefeningen zijn overal uit te voeren
 • Aantrekkelijke prijs

Mijn conclusie 

De strakke buik bijbel is naar mijn mening een goed product waarmee je in staat bent om een strak lichaam te trainen. 

Oscar Helm, de man achter dit product, is volledig te vertrouwen en stelt zich uiterst transparant op. Oscar heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en sport en weet dus precies waar hij over praat.

Ik heb mailcontact gehad met Oscar en daaruit blijkt dat hij eenvoudig is te bereiken voor vragen en ook niet te beroerd is om je vraag te beantwoorden. 

Strakke Buik Bijbel downloaden? 

Maar hoe zit dat dan met dit boek? Waar kun je die downloaden? Via onderstaande button kom je op de speciale kortingspagina van de Strakke buik bijbel. 

Dus wil je gebruik maken van deze korting? Ga dan via onderstaande knop naar de pagina waar je de strakke buik bijbel kunt downloaden. 

En je weet het he, je hebt maar liefst 60 dagen de tijd om dit boek te proberen en te kijken of je er de resultaten mee bereikt die je had gehoopt.


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments