Overwin je overgang: Je overgangsperikelen de baas? (augustus 2020)

Overwin je overgang: Je overgangsklachten eenvoudig de baas!?

Overwin je overgang? Is dat echt zo makkelijk? Veel vrouwen, en waarschijnlijk jij ook, vragen zich het af. 

Na jaren van vervelende klachten zoals stemmingswisselingen, opvliegers, nachtelijk zweten en gewichtstoename geloven we het haast niet meer.. 

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd maar niets bleek echt goed te werken. Hoe zit dat met Overwin je overgang van Ria Kamelle? Dat ga je hier ontdekken!

More...

Een vervelende periode!

Door veel vrouwen word de overgang als een vervelende periode bestempeld. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want de overgang kan met een behoorlijk lijst klachten gepaard gaan. 

Niet lekker kunnen slapen omdat je last hebt van nachtelijk zweten, je absoluut niet sexy meer voelen vanwege die alsmaar groter wordende lovehandles of die vervelende stemmingswisselingen waar je omgeving zo'n last van heeft. 

Wist je dat:

 • Maar liefst 80% van de vrouwen te maken krijgt met vervelende overgangsklachten
 • Sommige vrouwen zelfs overspannen raken door de overgang

Het is dus niet zo gek dat de meeste vrouwen de overgang als een 'minder prettige periode' ervaren. Maar is er dan helemaal niets wat je kunt doen? 

Volgens huisartsen en andere 'deskundigen' hoort het nou eenmaal bij het leven en zul je er mee moeten leren leven. Als het aan Ria Kamelle ligt niet, ze liep precies tegen dezelfde problemen aan als jou en besloot het heft in eigen hand te nemen!

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is die Ria Kamelle dan? 
 • Wat houdt Overwin je overgang precies in?
 • Wat ga je bereiken met Overwin je overgang? 
 • Wat zijn de voor- en nadelen? 
 • Zijn er vergelijkbare producten? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je van Ria?
 • Toegang tot de Unieke Kortingspagina van Overwin je overgang (Let op! Alleen als je 100% overtuigd bent van dit product)

Ria Kamelle ondernam actie!

Ria Kamelle ondernam inderdaad actie nadat ze telkens met een, verre van bevredigend antwoord terug kwam van een specialist. 

Vaak moest ze haar verhaal delen met een man, de huisarts en andere specialisten waar namelijk vaak mannen. Dat vond Ria al best bijzonder aangezien deze heren dus geen enkele praktijkervaring konden hebben met de overgang. 

Op een gegeven moment was de maat vol en besloot ze actie te gaan ondernemen. Ze ontwikkelde in samenwerking met enkele deskundige meerdere boeken en een heuse 'overgangs community' 

Met haar informatie helpt ze andere vrouwen om de overgang op een meer prettige manier te kunnen ervaren en vertelt ze je precies hoe je de klachten kunt tegengaan.

Ria ontwikkelde verschillende informatieve producten op het gebied van de overgang waaronder:

Daarnaast helpt ze vrouwen via haar online community met al hun vragen en moeilijkheden. 

Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan die community is dat het gelijkgestemden samenbrengt en je dus al je verhalen kunt delen met vrouwen die precies weten wat je bedoelt. 

Via haar website Overgang.info deelt ze vaak interessante blogs over alles wat met de overgang te maken heeft. 

Kortom, Ria is een bezige bij en is druk in de weer om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij hun overgangsklachten. 

Wat houdt Overwin je overgang in?

Nu je weet dat Ria Kamelle het beste met je voor heeft is het tijd om wat dieper in te zoomen op haar product. 

Wat krijg je precies als je besluit om Overwin je overgang aan te schaffen? En hoe gaat dit product je leven beter maken? 

Overwin je overgang is een digitaal product met verschillende ebooks die elk aspect van de overgang behandelen om jouw leven tijdens de overgang zo comfortabel mogelijk te maken. 

Maar wat word er dan precies behandelt in het boek? Ik heb het boek zelf aangeschaft dus kan je precies vertellen wat je gaat tegenkomen. 

 1. De verschillende fases van de overgang en hoe je ze herkent
 2. Waarom bijna niemand over de overgang durft te spreken
 3. Hoe je de meest voorkomende lichamelijke klachten meteen kunt verminderen
 4. De 7 meest voorkomende geestelijke klachten eenvoudig onder de knie krijgen
 5. Opvliegers en stemmingswisselingen tot het verleden laten behoren
 6. Welk ingrediënt 100% voor opvliegers zorgt
 7. Hoe je meer levenslust krijgt. 
 8. Eenvoudig te bereiden recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor die je overgangsklachten doen verminderen
 9. Het geheim waarom vrouwen uit andere landen minder last van overgangsklachten hebben
 10. Welke voedingsmiddelen de klachten doen verergeren en door welke voedingsmiddelen je ze kunt vervangen
 11. Een lijst met 100 tips om je overgangsklachten te doen verminderen
 12. Hoe je ervoor zorgt dat je net zo fit en energiek word als voor je overgang
 13. En nog veel meer over de overgang..

Zoals je kunt zien staat het boek boordevol praktische tips en adviezen om je klachten zoveel mogelijk binnen de perken te houden of zelfs helemaal te doen verdwijnen. 

overwin je overgang

Ria behandelt in het boek de meest uiteenlopende klachten die de overgang met zich mee kan brengen. Hieronder een lijst met verschillende klachten die sowieso aan bod komen tijdens Overwin je overgang:

 1. Opvliegers 
 2. Nachtelijk zweten
 3. Gewichtstoename 
 4. Stress
 5. Paniekaanvallen
 6. Hoofdpijn
 7. Vermoeidheid
 8. Menstruatie 
 9. Hartkloppingen
 10. Lage weerstand 
 11. Kortademigheid 
 12. Benauwd 
 13. Prikkelbaarheid 
 14. Concentratieverlies 
 15. Dikke buik
 16. Depressiviteit 

Al deze overgangsklachten worden uitgebreid behandeld en er worden verschillende praktische tips en adviezen gegeven over hoe je hier mee om moet gaan. 

De tips en adviezen zijn allemaal zowel wetenschappelijk als vanuit Ria's eigen ervaringen onderbouwd. Iets wat ik echt een pluspunt vind. 

Wat mij persoonlijk opviel aan het boek

 • Leest makkelijk weg. Het is laagdrempelig geschreven en voor iedereen toegankelijk.
 • Omdat het een digitale variant is, is het makkelijk te openen op verschillende apparaten, erg handig.
 • Het boek is behoorlijk uitgebreid en telt maar liefst 212 bladzijden!
 • Het boek is mooi vormgegeven 
 • Het boek geeft je niet alleen advies over verschillende klachten maar gaat nog dieper op de stof in door je complete recepten, die overgangsklachten verminderen, aan te bieden inclusief bereidingswijzen etc.

Naast het boek waar het allemaal om draait krijg je er ook nog wat leuke bonussen bij, het zijn allemaal bonussen die goed aansluiten op 'Overwin je overgang' 

Overwin je overgang bonussen!

 • Bonus#1: Audio CD met Overwin je overgang als luisterboek, hierdoor kun je het boek afspelen in de auto, lekker makkelijk! 
 • Bonus#2: Toegang tot de community van Overwin je overgang. In contact komen met gelijkgestemden dankzij de gratis toegang tot de community
 • Bonus#3: Recepten voor meer energie en minder buikvet. Spreekt voor zich. Meer energie en minder buikvet!
 • Bonus#4: Gratis updates. Deze bonus is mij welbekend. De meest aanbieders van digitale producten geven je gratis updates mochten deze er komen. Ook Ria doet dit.
 • Bonus#5: Oosterse oefeningen voor maximale ontspanning. Omdat de overgang nogal een stressvolle periode kan zijn is deze bonus een mooie laatste toevoeging op het 'Overwin je overgang pakket'

Wat kost dit pakket?

Overwin je overgang inclusief al haar bonussen kost €29,- een mooie prijs als je het mij vraagt. Niet overdreven duur en daarom dus voor de meeste vrouwen toegankelijk. 

Helemaal als ik kijk naar wat je allemaal krijgt voor deze schamele drie tientjes vind ik het een faire prijs. 

En als je niet tevreden bent? Dan kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terug vragen. Ria doet daar niet moeilijk over en anders help ik je:-)

Overwin je overgang reviews en ervaringen

Omdat we altijd zoeken op ervaringen en reviews van andere mensen met bepaalde producten ga ik je de reviews die er zijn niet onthouden. 

Op de verkooppagina van Overwin je overgang staan natuurlijk enkele reviews, deze reviews zijn allemaal behoorlijk positief. 

Dat is natuurlijk niet heel gek maar hierdoor komt het niet altijd even objectief over. De reviews die ik heb gevonden zijn als volgt samen te vatten:

De meeste vrouwen zijn positief over Overwin je overgang en hebben dankzij dit boek een plezieriger leven gekregen. 

Toch zijn er ook een aantal vrouwen die minder veel gemak hebben gehad van dit boek en claimen geen veranderingen te hebben gemerkt.

Of dit door de informatie uit het boek, of door de vrouwen zelf komt kan ik niet zeggen. Wat ik wel weet is dat het voor duizenden vrouwen wel heeft gewerkt.

overwin je overgang

Voor- en nadelen? 

Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen? Hieronder heb ik ze voor je op een rijtje gezet. 

Nadelen:

 • Sommige klachten kunnen niet helemaal opgelost worden, dat geeft soms teleurstelling.
 • Het kan best lang duren voordat je lichaam de klachten doormiddel van je nieuwe levensstijl aanpakt. Je zult dus geduld moeten hebben.

Deze nadelen zijn overigens niet te wijten aan de informatie of adviezen van Ria, het is nou eenmaal hoe het werkt. Misschien word soms de indruk gewekt dat al je klachten binnen mum van tijd verholpen zullen worden, dit is niet altijd het geval.

Voordelen:

 • Je klachten zullen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal weggaan. 
 • Praktische tips die meteen toepasbaar zijn.
 • Duizenden vrouwen zweren inmiddels bij dit boek, dit zegt natuurlijk wat. 
 • Zeer gunstige prijs

Vergelijkbare producten?

Als ik een review over een product schrijf kijk ik ook altijd naar vergelijkbare producten. Zijn er vergelijkbare producten over de overgang te vinden? 

Zoals ik bovenin dit artikel al aangaf heeft Ria zelf meerdere producten over de overgang geschreven zoals, Slank door overgang en 50 Recepten in 30 minuten. 

Daarnaast schreef ik onlangs een review over de Newstart Box van Jeff Hofman. Dit product richt zich op vrouwen in de overgang en dan met name vrouwen die last krijgen van gewichtstoename.

newstart box

Conclusie

Overwin je overgang is een waardevol product wat duizenden vrouwen geholpen heeft om op een normale manier door de overgang te komen. 

Het is een prima product voor een prima prijs met veel positieve reviews en een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wat wil je nog meer? 

Blijf jij eindeloos rondlopen met je overgangsklachten terwijl het ook anders kan? Of onderneem je actie en kies je voor een klachtenvrij bestaan? De keus is aan jou.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments