Fitcooking Fitness Receptenboek: Voeding voor een Super Shape!?

Fitcooking Fitness Receptenboek: Training en voeding 100% in balans?

Het Fitcooking Fitness Receptenboek van de Droog Trainen Academie is een receptenboek speciaal voor mensen die hun lichaam in optimale shape willen trainen.

Naast de juiste training, voldoende rust en het minimaliseren van stress is de juiste voeding echt ontzettend belangrijk. 

En juist met het vinden van de juiste recepten en dus de juiste voeding hebben mensen enorm veel moeite. Er word zoveel aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet, kan het Fitcooking Fitness Receptenboek hier verandering in brengen? 

More...

droog trainen academie

Daarnaast hebben ze een soortgelijk protocol ontwikkelt voor mannen, het Droog Trainen Protocol Mannen

Niet heel gek dus dat de Droog Trainen Academie een receptenboek heeft ontwikkelt wat perfect aansluit op hun Droog Trainen Protocol. 

De man achter de Droog Trainen Academie is Henry van Es, een oud marinier met een passie voor voeding en krachttraining. 

Henry heeft met zijn Droog Trainen Academie de nodige credits opgebouwd en al vele mannen en vrouwen hebben het lichaam van hun dromen weten te trainen dankzij één van zijn producten. 

Zijn Facebook pagina telt een kleine 50.000 likes en dat geeft natuurlijk het nodige vertrouwen. 

likes droog trainen academie

Ook heb ik zelf contact gehad met de Droog Trainen Academie en op basis van dit contact kan ik stellen dat je met een gerust hart één van hun producten kunt aanschaffen.

Voeding vs. Training

Maar voordat ik je ga vertellen wat het Fitcooking Fitness Receptenboek inhoudt wil ik eerste even stil staan bij voeding in combinatie met training. 

Want hoe belangrijk is voeding als je een strak lichaam wilt trainen? Volgens experts is voeding minstens net zo belangrijk als het trainen zelf. 

Studies hebben inderdaad uitgewezen dat voeding enorm belangrijk is bij het trainen van een gespierd lichaam. 

Zonder de juiste voeding is het vrijwel onmogelijk om je lichaam te transformeren naar een strak en droog lichaam.

Als je dus de maximale resultaten wilt behalen met je training is het noodzakelijk om je voeding aan te passen. 

Wat kan het Fitcooking Fitness Receptenboek hierin betekenen? Ik nam het product onder de loep en vertel je precies wat je kunt verwachten en wat je ermee kunt bereiken.

Fitcooking Fitness Receptenboek

Maar wat kun je precies verwachten van het Fitcooking Fitness Receptenboek? Het Fitcooking Fitness Receptenboek is een digitaal receptenboek met maar liefst 127 gevarieerde en voedzame recepten. 

Deze recepten zijn stuk voor stuk ontwikkelt voor mensen die hun lichaam trainen en bevatten dus de juiste voedingswaarden om je lichaam optimaal te voeden. 

Je vind hier recepten voor:

 • Ontbijt 
 • Lunch 
 • Diner
 • Tussendoortjes 
 • Snacks
 • Salades
 • Smoothies
 • En nog veel meer..

Het receptenboek is ontwikkelt vanuit de volgende standpunten:

#1: Draagt bij aan je sportieve doelstelling

Of je nou een sterker lichaam wil, je kracht wilt verbeteren, je conditie wilt verbeteren of je vetpercentage wilt verlagen, dit receptenboek draagt bij aan al je sportieve doelstellingen. 

#2: Precies de juiste voedingswaarden

Omdat mensen het nogal moeilijk vinden om zich aan de juiste voedingswaarden te houden vind je in dit receptenboek precies de juiste voedingswaarden voor één persoon. 

Zo hoef je niet meer moeilijk te doen met het afwegen van voeding of het tellen van calorieën. 

#3: Eiwitrijke recepten voor optimaal resultaat

Alle recepten in dit receptenboek zijn van nature eiwitrijk. Eiwitten zijn belangrijk bouwstoffen voor mensen die actief aan het trainen zijn. 

Eiwitten dragen bij aan het herstel van je spieren en zorgen ervoor dat je zichtbaar progressie boekt. 

#4: Alles in balans

Dit boek bevat absoluut geen 'bij elkaar geraapt zooitje' recepten. Alle recepten zijn in balans en hebben als doel om jou lichaam optimaal te voeden met de juiste bouwstoffen. 

#5: Eenvoudig en lekker

Niemand houdt ervan om uren in de keuken te staan. Daarom zijn alle recepten uit dit boek eenvoudig klaar te maken en daarnaast nog bijzonder smaakvol ook!

#6: All-in-one receptenboek 

In het Fitcooking Fitness Receptenboek vind je recepten voor elk eetmoment van de dag. Naast het ontbijt, de lunch en het diner vind je er ook recepten voor gezonde tussendoortjes zoals smoothies en salades. 

fitcooking fitness receptenboek

Voor wie is het Fitcooking Fitness Receptenboek? 

Als we kijken naar de naam van dit receptenboek zou je zeggen dat het in ieder geval geschikt is voor mensen die fitnessen.

Maar dit receptenboek is niet alleen geschikt voor mensen die fitnessen maar eigenlijk voor iedereen die actief aan het sporten is ongeacht je doelstellingen. 

En begin je net met sporten of ben je van plan om te gaan beginnen met sporten? Dan is dit boek ook een absolute aanrader. 

Zo kun je alvast gaan beginnen met het gezond en gevarieerd eten waar je lichaam enorm veel baat bij heeft.

Dus of je nou gaat voor:

 • Een lager vetpercentage 
 • Meer conditie 
 • Meer kracht 

De recepten uit het Fitcooking Fitness Receptenboek dragen hier stuk voor stuk aan bij. 

Wat kun je bereiken met Fitcooking? 

Dankzij de gerechten uit dit receptenboek ben je dus in staat om veel sneller je doelstellingen te bereiken. 

Je geeft je lichaam namelijk precies waar het om vraagt. Je spieren zullen sneller herstellen en je vetpercentage zal sneller afnemen. 

Fitsociety schrijft niet voor niets: De grootste oorzaak van mensen die niet de resultaten boeken die ze graag willen is niet de training maar het gebrek aan het nuttigen van de juiste voeding. 

Fitcooking Fitness Receptenboek ervaringen en reviews 

Maar wat zijn eigenlijk de ervaringen en reviews met dit receptenboek? Het Fitcooking Fitness Receptenboek is op het moment van schrijven nog relatief nieuw. 

Er zijn dus nog niet heel veel ervaringen en reviews met dit receptenboek. Wat ik wel kan zeggen is dat ik goede ervaringen heb met de Droog Trainen Academie. 

En ik ben niet de enige die de Droog Trainen Academie positief aanprijst. Op zowel Facebook als andere reviewsites vind ik vele positieve ervaringen met deze club. 

Mocht je dit lezen en heb je het Fitcooking Fitness Receptenboek aangeschaft, laat dan even een reactie met je bevindingen achter onder dit artikel! 

Wat kost Fitcooking Fitness Receptenboek? 

Het Fitcooking Fitness Receptenboek met maar liefst 127 gevarieerder en gezonde recepten kost €27,- 

€27,- vind ik een prima prijs voor een uitgebreid receptenboek inclusief alle voedingswaarden en macronutriënten per gerecht uitgebalanceerd. 

recepten fitcooking

Niet goed? Geld terug! 

Wat ik ook altijd erg op prijs stel is de niet-goed-geld-terug garantie die bedrijven geven. Zo kun je vrijwel risicoloos kijken of het product geschikt voor je is. 

Het Fitcooking Fitness Receptenboek heeft een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie en dat is volgens mij ruimschoots voldoende om te kijken of het receptenboek wat voor je is.

Wat krijg je na bestelling? 

Als je besluit het Fitcooking Fitness Receptenboek aan te schaffen ontvang je het meteen na betaling in je mailbox. 

Het boek word als .pdf aangeboden en ziet er qua vormgeving en lay out bijzonder strak uit. 

Naast het feit dat alle gerechten overzichtelijk worden weergegeven is er veel aandacht besteed aan de opmaak en de foto's.

Ik kan je dus verzekeren dat je een mooi en overzichtelijk receptenboek kunt verwachten als je overgaat tot bestelling. 

Fitcooking Conclusie

Het Fitcooking Fitness Receptenboek is naar mijn mening niet het zoveelste digitale receptenboek wat er op de markt te vinden is. 

Het is een receptenboek wat zich richt op mensen die hun lichaam op welke manier dan ook naar een hoger niveau willen tillen. 

Ondanks dat er nog weinig reviews zijn over dit product kan ik vanuit mijn eerdere bevindingen met het de Droog Trainen Academie zeggen dat het 100% vertrouwd is. 

Met de vormgeving, de layout en de inhoudt van het boek is het allemaal dik in orde en na betaling kun je meteen aan de slag met de recepten. 

Het boek kost €27,- wat ik een prima prijs vind voor de informatie die je krijgt en mocht het je na aanschaf toch niet bevallen? Dan kun je, je beroepen op de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 

binnenkant fitcooking

Fitcooking Fitness Receptenboek aanschaffen? 

Ben je ervan overtuigd dat dit boek bij jou past? Doe je aan fitness, krachtsport of cardio en vallen de resultaten tegen omdat je telkens verleid word tot de verkeerde voeding? 

Wil je echte resultaten boeken en niet telkens teleurgesteld worden omdat je zo weinig progressie boekt? 

Ga dan aan de slag met het Fitcooking Fitness Receptenboek en vind de juiste balans tussen voeding en sport! 

Samenvattend:

 • De juiste voeding in één receptenboek
 • Alle gerechten zijn uitgebalanceerd 
 • Gevarieerde gerechten
 • Bij alle gerechten vind je de voedingswaarden zoals calorieën en macronutriënten
 • Optimaal resultaat voor mensen die hun kracht willen verbeteren, hun conditie willen verbeteren of hun vetpercentage willen verlagen
 • Naast ontbijt,lunch en diner ook tussendoortjes, smoothies, salades en gezonde snacks

Via onderstaande knop ga je meteen naar de overzichtspagina van het Fitcooking Fitness Receptenboek!

Boek je te weinig progressie en wil je:


 • Wekelijks vooruitgang zien?

 • Je lichaam optimaal voeding met de juiste brandstof?

 • Uitgebalanceerde en smaakvolle gerechten?

 • Makkelijk en snel te bereiden recepten?


Ben jij klaar voor optimaal resultaat tussen voeding en training?


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments