Fitchef Turbo Review: Lichaam en voeding 100% in balans?

Fitchef Turbo Review: Superfood voor een fit lichaam!?

Gezonde voeding en een gezonde lifestyle, het lijkt bijna elke dag voorbij te komen. Toch is het hanteren van een gezonde lifestyle vaak moeilijker dan gedacht word. 

Wat moet ik dan in vredesnaam eten? Hoe kom ik aan al die inspiratie? In die kookboeken vind je alleen maar moeilijke gerechten die veel tijd kosten! 

Maar hoe zit dat eigenlijk met Fitchef van Mark van Oosterwijck? Volgens hem zijn de gerechten uit zijn boek kinderlijk eenvoudig klaar te maken. Ik nam de proef op de som, in dit artikel beleef je mijn Fitchef turbo review.

More...

Uren in de keuken...?

Voordat ik aan mijn review ga beginnen wil ik eerst nog even iets anders kwijt. Ik hoor zo vaak dat mensen na verloop van tijd maar weer stoppen met gezond eten.

En waarom..?

Omdat het bereiden van gezonde maaltijden een enorme tijdrovende klus is. Een heuse speurtocht door de supermarkt met veel frustratie als gevolg. 

Maar niet alleen het zoeken naar de juiste ingrediënten kost veel tijd, ook het bereiden van de gerechten is niet echt een fluitje van een cent. 

De grootste frustratie die mensen ervaren als het gaat om gezond en gevarieerd eten is dus de enorme hoeveelheid tijd die het kost. 

Maar hoe zit dat dan met Fitchef Turbo? De naam belooft in ieder geval dat het er bij dit kookboek anders aan toe gaat, maar is dat ook echt zo?

Mijn Fitchef Turbo Review

Mijn Fitchef Turbo review begin ik met een korte introductie van het laatst verschenen kookboek van Mark van Oosterwijck. 

Fitchef Turbo is een ruim 248 pagina's tellend kookboek met boordevol ontbijt, lunch en diner recepten. 

Het boek bevat meer dan 80 gezonde en gevarieerde recepten voor elk eetmoment van de dag. 

Fitchef Turbo kan omschreven worden met de kernwoorden "Makkelijk en snel" het boek is speciaal in het leven geroepen voor mensen met een volle agenda en weinig tijd om gezond en gevarieerd te eten. 

In dit uitgebreide review ga ik het onder andere hebben over:

 • Wie is die Mark van Oosterwijck eigenlijk?
 • Voor wie is Fitchef Turbo bedoelt?
 • Wat kun je verwachten van Fitchef Turbo? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 
 • Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen met Mark en zijn Fitchef?
fitchef turbo review

Wie is Mark van Oosterwijck?

Laten we dit review aftrappen door eens te kijken naar de auteur van Fitchef Turbo, Mark van Oosterwijck. 

Wie is Mark precies en waarom zouden we moeten luisteren naar zijn informatie? Wat maakt Markt tot een respectabele auteur? 

Als eerste stuit ik op zijn website Drogespieren.nl waar ik onder andere een behoorlijk groot blog vind boordevol informatie over het ontwikkelen en het onderhouden van een fit lichaam doormiddel van het nuttigen van de juiste voeding.

Mark lijkt dus allesbehalve van gisteren en dat geeft de burger in ieder geval voldoende moed. 

mark van oosterwijck

Al van kinds af aan bezig met voeding

Mark is naar eigen zeggen al van kinds af aan bezig met gezonde voeding. Dit komt omdat hij al op jonge leeftijd te kampen had met overgewicht. 

Omdat hij, zoals je kunt begrijpen, zo snel mogelijk van dit overgewicht af wilde is hij zich gaan verdiepen in voeding en sport.

Mark deed niet alleen de juiste kennis op maar behaalde ook goede resultaten en zag zijn lichaam veranderen. 

Hij realiseerde zich dat er meer mensen zoals hem moesten zijn en besloot zijn verhaal en opgedane kennis te delen. 

Dit resulteerde in eerste instantie in het boek Vet verliezen 1.0 maar werd niet veel later opgevolgd door het Fitchef Receptenboek. 

Het Fitchef Receptenboek ging als warme broodjes over de toonbank en Mark wist dat zijn methode aansloeg bij het grote publiek.

Toch kreeg hij regelmatig de vraag of hij nog goede tips had voor mensen die weinig tijd hadden. 

Omdat deze vraag de laatste jaren enorm toe is genomen besloot hij een vervolg op Fitchef te maken, Fitchef Turbo.

Fitchef Turbo is dus speciaal in het leven geroepen voor mensen die weinig tijd hebben en toch gezond willen eten. 

Voor wie is Fitchef Turbo geschikt?

Als je houdt van uitgebreid koken is dit boek niet voor jou gemaakt, zoals ik net al aangaf is Fitchef Turbo speciaal ontwikkelt voor mensen met weinig tijd. 

Mensen die gezond willen eten maar vooral niet uren de keuken willen staan en al helemaal niet uren door de supermarkt willen slenteren. 

Fitchef Turbo is uitermate geschikt voor mensen die snel en gezond willen eten, of dat nou thuis, op je werk of onderweg is. 

Wat kun je verwachten van Fitchef?

Het Fitchef Turbo kookboek is een fysiek kookboek die je na bestelling thuisgestuurd krijgt. 

Het gaat hier dus NIET om een digitaal boek die je via een .pdf bestand ontvangt maar een ruim 248 pagina's tellend hardcopy boek.

Het boek is opgedeeld in zogenaamde peilers, 5 om precies te zijn. 

#1: Optimale balans 

De eerste peiler is 'Optimale balans' hiermee word bedoeld dat alle recepten met zorg samengesteld zijn en dat alle voedingsstoffen in de juiste balans aanwezig zijn.

#2: Sterk door eenvoud

Voor veel mensen de belangrijkste peiler. Alle ingrediënten en recepten die je in Fitchef Turbo vind zijn eenvoudig te maken. Praktisch, snel en efficiënt kenmerken dit boek.

#3: Bijzonder smakelijk

Ook niet onbelangrijk natuurlijk.. De recepten ook Fitchef Turbo mogen met recht bijzonder smakelijk worden genoemd. Zoals Mark zo mooi aangeeft "Gezonde eten hoeft niet ten koste te gaan van smaak" Omdat de recepten zo smaakvol zijn gaat het eten uit dit gezonde kookboek niet snel vervelen.

#4: Eiwitten vormen de basis 

Alle recepten uit Fitchef Turbo zijn eiwitrijk. Het grote voordeel van eiwitten is dat het je lichaam lang een verzadigd gevoel geeft. Ook zijn eiwitten bijzonder goed voor je spieren, dus mocht je trainen, dan weet je dat dit kookboek de perfect aanvulling is.

#5: Betaalbaar kookboek

Ja, we blijven natuurlijk Nederlanders en houden van zachte prijzen. Daarom bevatten alle recepten ingrediënten die je bij elke supermarkt kunt kopen. Geen vage superfoods die je bij een speciaalzaak moet kopen.

Fitchef Inkijkexemplaar

Om je alvast een kijkje te laten nemen in het Fitchef Turbo kookboek heeft Mark een speciaal inkijkexemplaar vrij gegeven. 

Hoe mooi is dat? Je kunt dus al een kijkje nemen in Fitchef Turbo zonder dat je het boek hoeft aan te schaffen! 

Neem hier vrijblijvend een kijkje in het inkijkexemplaar>>

fitchef turbo boek

Soort voeding Fitchef Turbo 

Fitchef Turbo is in de basis een eiwitrijk kookboek, gebruik je het dus om af te slanken zul je met Fitchef Turbo een eiwitrijk dieet in huis halen. 

Naar mijn mening is eiwitrijke voeding een prima uitgangspunt om gezond en gevarieerd te eten. 

Het geeft je lang een gevoel van verzadiging waardoor de kans dat je gaat snoepen veel kleiner is.

Wat is de prijs van Fitchef Turbo 

Nu we het over betaalbaarheid hebben, wat kost Fitchef Turbo eigenlijk? Fitchef Turbo koop je voor een bedrag €29,95

Voor een fysiek kookboek van ruim 248 pagina's vind ik dat niet duur. Ook vanwege de grote variatie aan recepten, de uitgebreide ingrediëntenlijsten en de mooie en overzichtelijk opmaak van dit boek.

14 dagen geld terug garantie

Mocht je dus om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met het boek? Dan kun je het onbeschadigd retourneren en krijg je meteen je geld terug. 

Mark is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn kookboek dat hij zonder twijfel een geld terug garantie durft te geven. 

garantie

Fitchef Turbo ervaringen en reviews van klanten

Gelukkig ben ik niet de enige die positief is over Fitchef Turbo, het boek kent een groot aantal positieve reviews. 

Deze reviews zijn niet alleen te lezen op de Facebookpagina van DrogeSpieren.nl maar ook op Bol.com

Met ruim 200 reviews op Bol.com, waarbij het overgrote deel erg positief is over dit kookboek hoef je eigenlijk al niet veel verder meer te zoeken.

Hieronder zie je enkele reviews van Bol.com

fitchef turbo reviews

Wat vind ik van Fitchef Turbo?

Ik heb niet onder stoelen of banken gestoken dat ik positief ben over Fitchef Turbo. Het kookboek is gewoon goed, de reacties van kanten zijn positief en er zijn maar weinig mensen die het boek terug sturen. 

Ik ben inmiddels al meerdere keren met Mark in aanraking gekomen en ik kan niets anders zeggen dat het een betrouwbare jongen is. 

Hij geeft volledige openheid door met naam en toenaam naar buiten te treden en zijn bedrijf is makkelijk te vinden en ook makkelijke te bereiken voor vragen. 

Dus als je gezond wilt eten en daar vooral niet uren per dag mee bezig wilt zijn, dan is Fitchef Turbo een kookboek voor op jou boekenplank.

Voor- en nadelen 

Maar kent Fitchef Turbo dan eigenlijk ook nadelen? Het lijkt erop dat het allemaal hosanna is, toch zijn er enkele puntjes van aandacht. 

Nadelen:

 • Het is niet echt bedoelt voor vegetariërs omdat in heel veel gerechten vlees zit verwerkt.
 • De meeste gerechten zijn geschikt voor twee personen, hierdoor is het lastig om er als gezin van te eten.

Voordelen:

 • Binnen een handomdraai een gezonde en smaakvolle hap op tafel.
 • Gerechten zijn eenvoudig te bereiden met ingrediënten die je in elke supermarkt vind.
 • Eiwitrijke voeding wat lang voor een verzadigd gevoel zorgt.
 • Geen ebook maar een super strak vormgegeven hardcopy boek, een aanwinst voor op je boekenplank.

Vergelijkbare producten? 

Maar zijn er ook vergelijkbare producten met Fitchef Turbo te vinden? Ja er zijn wel soortgelijke kookboeken te vinden, deze zijn in de meeste gevallen wel digitaal. 

Het Fitcooking Fitness Receptenboek van de Droog Trainen Academie is een kookboek wat net als Fitchef boordevol staat met eiwitrijke producten. 

Zoals de naam al aangeeft is Fitcooking wel meer geschikt voor mensen die actief aan het trainen zijn.

Wil je eerst van de overtollige kilo's af en ben je (nog) niet actief aan het trainen? Dan is Simpel Slank een erg populair dieet met veel positieve reviews.

Wil je niet alleen gezond eten maar wil je gaan voor een super strak lichaam? Dan is Fitchef uitermate geschikt in combinatie met het Droog Trainen Protocol Vrouwen of het Droog Trainen Protocol Mannen.

Conclusie Fitchef Turbo

Mark van Oosterwijck heeft met zijn Fitchef Turbo een uitstekend stukje vakwerk neergezet als het gaat om gezond en gevarieerd eten terwijl je weinig tijd hebt. 

Fitchef Turbo is een mooi vormgegeven kookboek wat met maar liefst 80 verschillende gerechten kan zorgen voor een lifetime aan gezond eten. 

De recepten zijn eiwitrijk wat je voor langere tijd verzadigd, iets wat door veel mensen als bijzonder positief word ervaren. 

De prijs van het boek is prima en de 14 dagen niet goed geld terug garantie zorgt ervoor dat je geen risico loopt.

Ben je overtuigd van de kracht van Fitchef Turbo en denk je dat het een aanwinst is voor op je boekenplank? Maak dan gebruik van de kortingspagina via onderstaande link.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments