Afvallen met Nederland: Het zoveelste boek!? (2020 Review)

Afvallen met Nederland? Hoe goed is dit boek!?

afvallen met nederland

Wil jij 7 tot 12 kilo afvallen in 10 weken tijd? Het complete programma van Afvallen met Nederland helpt je om op een gezonde en makkelijke manier jouw streefgewicht te bereiken, althans dat is wat ze zeggen. 

Is dit eiwitrijke afslankprogramma van voormalig Taekwondo prof Jeroen van Egmond beter dan andere programma's? En kun je met het Afvallen met Nederland boek + de daarbijbehorende community echt zo eenvoudig afslanken? 

In dit artikel ga ik je alles vertellen over dit product. Want voor wie is Afvallen met Nederland precies geschikt? Wat kun je ervan verwachten? En wat voor resultaten kun je halen? Je ontdekt er hier alles over!

More...

Afvallen met Nederland

Soms zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om afslankproducten, er zijn letterlijk duizenden verschillende dieetprogramma's en dieetboeken te verkrijgen. 

Allemaal beweren ze hun eigen unieke aanpak te hebben en beter te zijn dan hun concurrenten. Je ziet veelbelovende teksten als 'Val 10 kilo af binnen 4 weken' of dingen als 'Afslanken zonder moeite!' 

Waarschijnlijk heb jij er je buik wel vol van en ben je op zoek naar een manier waarbij je ook echt goede resultaten behaald.

Maar hoe zit dat dan met Afvallen met Nederland van voormalig gouden medaille winnaar Jeroen van Egmond? Is dit boek echt beter dan de boeken van de concurrentie? Of is dit het zoveelste 'afslank sprookje'?

In dit artikel ga ik je antwoord geven op de volgende vragen: 

 • Wie is Jeroen van Egmond precies? 
 • Voor wie is Afvallen met Nederland geschikt? 
 • Waarom zou je moeten kiezen voor Afvallen met Nederland? 
 • Wat houdt Afvallen met Nederland precies in?
 • Wat kun je bereiken met Afvallen met Nederland? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je? 
afvallen met nederland boek

Wie is Jeroen van Egmond? 

Jeroen van Egmond is al van kinds af aan met zijn gewicht bezig, niet zozeer bewust maar toch speelde het al. Jeroen was namelijk te zwaar en had moeite om mee te komen tijdens de gymlessen. 

Net als vandaag de dag was het ook vroeger al een harde wereld en werd Jeroen gepest met zijn overgewicht, een erg vervelende tijd vond hij dat. Als kind lijkt het dubbel zo hard binnen te komen, aldus Jeroen.

Opmerkelijk genoeg at hij helemaal niet slecht en lustte hij zelfs geen patat, hoe kon het dan toch zijn dat hij overgewicht had? 

Kwam het door de stress die de scheiding van zijn ouders met zich meebracht? Of had hij gewoon meer aanleg voor overgewicht? 

Hoe het precies kwam is Jeroen nooit te weten gekomen, maar wat hij maar al te goed te weten kwam is hoe hij zijn overgewicht voorgoed vaarwel kon zeggen, hoe hij dat deed? Dat lees je verderop in dit artikel. 

Jeroen van Egmond

Sportieve carrière

Maar hoe zat dat dan met zijn professionele carrière in de sport Taekwondo? Jeroen wist namelijk enkele keren de hoogste trede van het podium te bestijgen en een gouden plak mee naar huis te nemen. 

Jeroen is op latere leeftijd nog begonnen met Taekwondo, deze sport was voor hem een uitlaatklep en hij kon er al zijn energie in kwijt. 

Ondanks dat hij op latere leeftijd is begonnen wist hij het in korte tijd ver te schoppen, hij won namelijk enkele grote toernooien en veroverde enkele keren het goud. 

Helaas deed een blessure in 2014 hem de das om. Jeroen was niet meer in staat om Taekwondo op hoog niveau uit te voeren. 

Daarom besloot Jeroen zich te focussen op het trainen van de jeugd en het begeleiden van wedstrijdteams. Iets waar hij enorm veel plezier en voldoening uit haalde. 

Jeroen van egmond

Jeroen werd zwaarder

Omdat Jeroen niet meer op het hoogste niveau acteerde liet hij de touwtjes wat vieren op het gebied van gezond eten en bewegen. 

In de zomer van 2015 besloot hij dat er iets moest veranderen, hij sloot zich aan bij de Afvallen met Nederland club. Hij wilde net zoals de andere leden voor eens en voor altijd van zijn overtollige kilo's af.

Het lukte hem om 8 kilo te verliezen en tot op de dag van vandaag is daar nooit meer iets bij aan gekomen. Hij realiseerde zich dat het succesvol afslanken maar één geheim kent:

Het veranderen van je levensstijl en het aanleren van een gezond voedingspatroon is het allerbelangrijkste om structureel op gewicht te blijven, sporten en bewegen is belangrijk maar niet perse de doorslaggevende factor.

Afvallen met Nederland boek

Omdat Jeroen fantastische resultaten had behaald met het Afvallen met Nederland programma en zijn verhaal graag wilde delen heeft hij besloten om samen met Afvallen met Nederland een boek te schrijven. 

Dit boek bestrijkt alles op het gebied van voeding, motivatie, educatie, je omgeving en bewegen. Omdat Jeroen natuurlijk een ervaringsdeskundige is weet hij precies tegen welke moeilijkheden mensen met overgewicht aanlopen. 

Kortom, het boek Afvallen met Nederland is een all-in-one boek waarmee je in staat bent om 7 tot 12 kilo af te vallen in 10 weken tijd. 

Voor wie is Afvallen met Nederland geschikt?

Het lijkt misschien een flauwe vraag want je zou toch zeggen dat dit programma geschikt is voor iedereen die wil afvallen? 

Ja dat klopt inderdaad, Afvallen met Nederland is geschikt voor iedereen die op een lekkere en efficiënte manier zijn of haar streefgewicht wil bereiken.

Het boek is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een crash dieet waarbij ze binnen een hele korte periode heel veel willen afvallen. 

Afvallen met Nederland richt zich op een gezonde levensstijl wat de rest van je leven vol te houden is, iets wat in mijn ogen ook de beste manier is.

 • Afvallen met Nederland is geschikt voor iedereen die op een lekkere en efficiënte manier wil afvallen.
 • Dit is geen crash dieet waarbij je binnen een hele korte periode heel veel zult afvallen. 
 • Afvallen met Nederland richt zich op het aannemen van een nieuwe gezonde levensstijl zodat je de rest van je leven lekker in je vel zit.
afvallen met nederland

Wat voor soort dieet is Afvallen met Nederland? 

Afvallen met Nederland is een eiwitrijk dieet, eiwitrijke dieeten zijn razend populair vanwege de grote voordelen van eiwitrijke voeding. 

Zo geeft eiwitrijke voeding je veel langer een verzadigd gevoel waardoor je langer kunt teren op een maaltijd en daarnaast bevat eiwitrijke voeding heel weinig suiker. 

Een ander voordeel van eiwitrijke voeding is dat je spiermassa behouden blijft, zo zul je dus niet afvallen in spiermassa maar in vetmassa, wel zo belangrijk.

Waarom zou je hier voor moeten kiezen!?

Maar waarom zou je dan moeten kiezen voor Afvallen met Nederland ten opzichte van die vele andere diëten die er zijn? 

Laat ik voorop stellen dat ik alleen reviews schrijf over producten waar ik mij in kan vinden, Afvallen met Nederland is zo'n product. 

Zoals je al wel hebt kunnen lezen in dit artikel en in andere artikelen zoals 'Afvallen zonder dieet' en mij review over 'Simpel slank' heb je kunnen merken dat ik groot voorstander ben van het veranderen van je levensstijl.

In het begin lijkt het veranderen van je levensstijl soms best moeilijk te gaan maar als je eenmaal plezier gaat beleven aan je nieuwe levensstijl omdat je er opmerkelijke resultaten mee behaalt is het veel makkelijker vol te houden.

Sterker nog, onderzoek heeft aangetoond dat wanneer mensen hun levensstijl eenmaal hebben veranderd ze bijna geen moeite meer hebben om op hun streefgewicht te blijven.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het boek van Afvallen met Nederland? Via de onderstaande knop kom je op de speciale kortingspagina van Afvallen met Nederland!

Wat houdt Afvallen met Nederland in?

Maar wat houdt Afvallen met Nederland dan precies in? Wat kun je verwachten als je besluit om dit dieetboek aan te schaffen?

#1: Eten

Voeding is het allerbelangrijkste als het gaat om het succesvol afslanken, elk pondje gaat door het mondje word er niet voor niets gezegd. 

Bij Afvallen met Nederland weten ze dat als geen ander dus word hier de focus op gelegd. Naast een complete uitleg over de verschillende soorten voeding en wat het precies doet in je lichaam krijg je:

 • Complete menu's voor elke dag. Je vind er menu's voor een gezond ontbijt, lekkere en gezonde tussendoortjes en heerlijke diners 
 • Alle menu's zijn exact uitgerekend op het aantal calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten. Zo zul je dus altijd gevarieerd en uitgebalanceerd eten zonder dat het je moeite kost.
 • Uren door de supermarkt struinen op zoek naar de juiste producten is verleden tijd met dank aan de handige boodschappenlijstjes. Voor elke week vind je hier een gedetailleerde boodschappenlijst.

#2: Bewegen

Ondanks dat voeding de meest doorslaggevende succesfactor is op het gebied van afslanken is beweging natuurlijk nooit verkeerd. 

Sterker nog, beweging zal ervoor zorgen dat het proces sneller gaat. Door het regelmatig bewegen zorg je er niet alleen voor dat je sneller zult afslanken, je zult ook veel meer energie hebben. 

 • Simpele oefeningen die je thuis kunt uitvoeren
 • Vanaf 15 minuten bewegen per dag zorg je ervoor dat je extra calorieën verbrand
 • Elke oefening word naast een uitleg in het boek ook voorgedaan door middel van een video

#3: Educatie, motivatie en je omgeving

Waarom kun je bepaalde dingen beter niet meer eten en waarom is het slim om bepaalde voeding juist wel te eten? Hoe werkt je lichaam en hoe kun je zo efficient mogelijk afvallen? 

In het derde gedeelte van het boek word er precies uitgelegd waarom je bepaalde dingen juiste wel of niet moet doen. Verder kijken dan je neus lang is noemen ze het bij Afvallen met Nederland.

Ook motivatie is soms van belang als het even tegenzit, je gaat natuurlijk een andere levensstijl aannemen, je zult dus oude patronen moeten doorbreken en dit gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen om je heen word vaak gezegd, je omgeving is dus erg belangrijk als je succesvol wilt afvallen.

Het gaat een stuk makkelijker worden als de mensen om je heen ook echt achter je staan en je in ieder geval geen strobreed in de weg leggen.

Wie werkte er mee aan dit boek? 

Naast Jeroen van Egmond zijn er natuurlijk meerdere mensen geweest die hebben meegewerkt aan dit boek. Ik wil er even twee experts uitlichten. 

Lucinda is van beroep dietiste, ze weet als geen ander hoe succesvol afslanken in zijn werk gaat. Met haar input kunnen we stellen dat de informatie die je aantreft echt gebaseerd is op feiten. 

Daarnaast werkte Louis mee aan dit boek, Louis is coach van beroep en weet precies hoe belangrijk het mentale aspect is. 

Met dank aan de mentale inzichten van Louis en de kraakheldere informatie van Lucinda is dit boek echt één van de beter boeken in 'afslank land' 

Wat bereik je met Afvallen met Nederland?

De grote vraag is natuurlijk, wat kun je dan precies bereiken met Afvallen met Nederland? Hoeveel kilo kun je afvallen en binnen welk tijdsbestek? 

Afvallen met Nederland geeft zelf aan dat je 7 tot 12 kilo kunt afvallen binnen 10 weken. Natuurlijk is het geheel afhankelijk van je streefgewicht. Wil je meer afvallen? Dan is het slechts een kwestie van doorgaan. 

Nogmaals, Afvallen met Nederland is geen crash dieet maar een dieet waarbij je op een gezonde en verantwoorde manier afslankt. 

Hieronder vind je enkele reviews van mensen die dit product hebben aangeschaft en hebben geprobeerd.

 • 7 tot 12 kilo afvallen binnen 10 weken
 • Afvallen met Nederland focust zich op gezond en verantwoord afvallen, dat betekent dat het bij de één sneller gaat als bij de ander

Ervaringen en Reviews Afvallen met Nederland

Als we een product aanschaffen kijken we al snel naar ervaringen en reviews van andere mensen die het product al hebben aangeschaft. 

Ook Afvallen met Nederland kent inmiddels vele gebruikers en daarmee ook vele reviews, hieronder heb ik enkele reviews voor je uitgelicht. 


ervaringen afvallen met Nederland
review afvallen met Nederland
ervaringen afslank boek

Zoals je kunt zien zijn de ervaringen positief te noemen. Natuurlijk vind je hier en daar ook wel wat negatieve reacties maar gezien de onderbouwing in deze negatieve reacties mag het geen naam hebben. 

Zelf heb ik ook goede ervaringen met het Afvallen met Nederland boek, de informatie is allemaal goed onderbouwd en er worden geen beloftes gemaakt die niet nagekomen kunnen worden. 

Daarnaast zijn de medewerkers van Afvallen met Nederland makkelijk te bereiken als je vragen hebt, iets wat voor mij erg belangrijk is. 

Wat kost Afvallen met Nederland? 

Maar wat kost het dieetboek van Afvallen met Nederland dan? Het dieetboek kost slechts €18,99 en is verkrijgbaar bij Bruna, Bol.com, via Afvallen met Nederland zelf of bij je in de buurt in de boekhandel.

Naast het fysieke boek kent Afvallen met Nederland verschillende dieetprogramma's waarbij je voor langere tijd onder intensieve begeleiding aan de slag gaat met afslanken. 

Een volledig overzicht van de verschillende programma's en het boek vind je hier>>

Garantie? 

Omdat veel mensen wat voorzichtig zijn met het aanschaffen van een dieetproduct heeft Afvallen met Nederland een 14 dagen geld terug garantie. 

Je kunt het boek zonder slijtage of beschadigingen binnen 14 dagen retourneren en je geld terug krijgen, wel zo eerlijk en het zegt natuurlijk wat over de kwaliteit van het product. 

Als bedrijven garanties geven betekent het dat ze voor 110% achter hun product staan, hierdoor weet ik dat met een betrouwbaar bedrijf in zee ga.

Afvallen met Nederland: Conclusie

Om het geheel samen te vatten sluit ik af met een conclusie. Afvallen met Nederland is wat mij betreft een aanrader als je op een gezonde, lekkere en efficiënte manier wilt afvallen. 

Het boek is samengesteld door Afvallen met Nederland, Jeroen van Egmond en vele andere experts op het gebied van afslanken, bewegen en motivatie. 

Naast dit fysieke boek vind je op de website van Afvallen met Nederland verschillende dieetprogramma's met intensieve begeleiding, past de informatie uit het boek bij je en ben je op zoek naar extra begeleiding? Kies dan voor één van deze programma's.

De ervaringen en reviews met het boek zijn positief en de resultaten liegen er niet om. Afvallen met Nederland is makkelijk te bereiken via de mail of telefonisch, wel zo makkelijk. 

Het boek kost €18,99 en kent een 14 dagen geld terug garantie als je niet tevreden bent over de inhoud van het boek. 

Dus wil je afvallen op een leuke, lekkere en gezonde manier? Dan is het boek van Afvallen met Nederland precies iets voor jou! 

Ben je geïnteresseerd geraakt in het boek van Afvallen met Nederland? Via de onderstaande knop kom je op de speciale kortingspagina van Afvallen met Nederland!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments