Smoothie Afslankbijbel Review: Mijn Ongezouten Mening! (april 2020 )

Smoothie Afslankbijbel Review: Eenvoudig afslanken of genadeloos honger lijden!?

De Smoothie Afslankbijbel, een digitaal product waarvan je denkt 'Ja! Die moet ik hebben!' Want afslanken met smoothies, dat klinkt super eenvoudig.

Maar is dat wel zo? Is het wel zo eenvoudig om af te slanken doormiddel van gezonde smoothies? Krijg je dan geen ontzettend hongergevoel? 

Volgens Oscar Helm, auteur van de Smoothie Afslankbijbel, niet. Als je zijn recepten in bereidingswijzen aanhoudt zul je plezier krijgen in het afvallen.. Dat heb ik vaker gehoord dus ben erg benieuwd!

More...

Smoothie Afslankbijbel Review 

De Smoothie Afslankbijbel is een product wat op het moment erg hot is, afvallen met smoothies, het lijkt zo kinderlijk eenvoudig. 

Toch kan ik dat niet zomaar klakkeloos overnemen en ga ik kijken of het echt zo makkelijk is als word beweerd. 

Ik stortte me vol op de Smoothie Afslankbijbel en keerde het hele product binnenstebuiten. Mijn conclusies ontdek je hieronder! 

p.s. Sommige mensen houden er niet van om een uitgebreid review te lezen en hebben genoeg aan wat feitjes. Daarom hieronder in het kort de feiten op een rij.

 • Meer dan 100 lekker en voedzame smoothie recepten
 • Super makkelijk te bereiden
 • check
  2 tot 4 kg afslanken per week
 • check
  Slechts €19,97 en 60 dagen geld terug garantie
 • Ondanks dat de fruit smoothies heerlijk zijn moet je er wel voorzichtig mee omspringen, ze bevatten relatief veel fruitsuiker. 
 • Als vervanger voor je avondeten vind ik de smoothie iets te weinig verzadigen. Als lunch en ontbijt vervanger wel prima

Zoals tijdens de rest van dit review zal blijken ben ik positief gestemd over de Smoothie Afslankbijbel. 

Wat ik vooral erg goed vind is de geld terug garantie van maar liefst 60 dagen. 60 dagen is meer dan voldoende om te kijken of dit iets voor je is. 

Ga Hier Meteen Naar De Tijdelijke Kortingspagina Van De Smoothie Afslankbijbel >>>

Wil je toch liever mijn complete review lezen? Scroll of swipe dan verder naar onder..

Afslanken met smoothies? 

Toen ik begon met het reviewen van de Smoothie Afslankbijbel zat het me toch niet helemaal lekker.. 

Hoe kun je nou afvallen met smoothies?! Je krijgt toch ontzettend last van een hongergevoel? Je drinkt alleen je smoothie en voor de rest niets?

Toen ik me verder ging verdiepen in het boek kwam ik al snel tot de ontdekking dat een rijkelijk gevulde smoothie je lang kan verzadigen. 

afvallen met smoothies

Groene smoothies gevuld met allerlei groente, fruit, noten en zaden kunnen je enorm lang verzadigen. Die had ik niet zien aankomen (daarom vorige week gelijk maar een artikel geschreven 'afvallen met smoothies')

Daarnaast kwam ik er ook al snel achter dat je de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel kan gebruiken als gezonde aanvulling op je levensstijl. 

Zo op het eerste oog lijkt me dit een prima product waarmee je echt in staat bent om je overtollig kilo's kwijt te raken.

 • Smoothies kunnen je enorm lang verzadigen als je maar de juiste ingrediënten gebruikt. 
 • Je hoeft dus absoluut geen honger te lijden als je wilt afvallen met smoothies

Wie is Oscar Helm

In het kort even over de man achter de Smoothie Afslankbijbel, Oscar Helm. Oscar Helm is een afkorting van Oscar Helmstater. 

Oscar is niet van gisteren en absoluut geen ééndagsvlieg, hij is afgestudeerd in verschillende takken op het gebied van voeding en beweging en mag zich daarom drs. noemen. 

Oscar is afslankcoach, voedingsdeskundige, (dieet)psycholoog, auteur en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Een hele mond vol dus. 

Naast zijn studies heeft hij ook veel praktijkervaring als het gaat om afslanken. Zelf kampte hij namelijk jaren met overgewicht en probeerde van alles om slank te worden. 

oscar helm

Na jaren van proberen en testen kwam hij tot verschillende conclusies en wist succesvol af te slanken en slank te blijven.

Al zijn opgedane kennis heeft hij verwerkt in verschillende producten waar hij inmiddels al duizenden mensen mee geholpen heeft om slank te worden en te blijven. 

Naast het delen van zijn kennis doormiddel van afslankproducten deelt hij enorm veel gratis informatie via zijn eigen website (HappyHealthy.nl) 

Voor wie is deze Smoothie Afslankbijbel? 

Als je, je afvraagt of deze Smoothie Afslankbijbel wel iets voor je is, hier het antwoord. 

De Smoothie Afslankbijbel is voor iedereen die zomerslank wil worden en wil blijven en voor iedereen die moeite heeft om zich aan de strakke regels van reguliere diëten te houden. 

Reguliere diëten maken vaak enorme stampij om het afvallen heen. Calorieën tellen, moeilijke gerechten en uren aan bereidingstijd.

smoothie afslankbijbel

Dit alles probeert de Smoothie Afslankbijbel tegen te gaan door simpele en lekkere smoothie gerechten die eenvoudig te bereiden zijn.

Want zeg nou zelf, wie heeft er zin om calorieën te gaan tellen of uren in de keuken te staan? Je wilt toch gewoon lekker afvallen zonder je druk te hoeven maken om allerlei randzaken?

Daarnaast is de Smoothie Afslankbijbel ideaal voor mensen die altijd tijdsgebrek hebben. Je doet wat groente en fruit in de blender, even blenden en klaar is kees.

 • Voor iedereen die zomerslank wil worden en blijven 
 • Voor mensen die geen zin hebben om uren in de keuken te staan
 • Voor mensen die geen trek hebben in calorieën tellen en moeilijke bereidingswijzen
 • Voor mensen die weinig tijd hebben maar toch willen afslanken

Dit is wat je allemaal krijgt! 

Maar wat krijg je dan precies als je besluit om de Smoothie Afslankbijbel aan te schaffen? 

Het draait natuurlijk allemaal om de Smoothie Afslankbijbel zelf, een boek dat je zowel digitaal als fysiek aan kunt schaffen. 

In het boek vind je onder andere:

 • Meer dan 100 lekkere en voedzame (groene) smoothie recepten voor het hele gezin.
 • Kant-en-klare week en dagmenu's zodat je meteen kunt gaan blenden
 • check
  Er word je precies uitgelegd waarom de meeste diëten niet werken en waarom dit juist wel werkt
 • Leer je eigen smoothies samen te stellen met het 'maak je eigen smoothie' plan
 • check
  Met welke trucjes jij je smoothie verrukkelijk laat smaken
 • check
  Hoe je dankzij smoothies snel overtollig vet kunt verbranden zonder jojo effect of hongergevoel

Naast deze uitgebreide Smoothie Afslankbijbel ontvang je ook nog enkele gratis bonussen. 

Ondanks dat de meeste uitgevers van digitale producten vaak bonussen kado doen is het nog maar de vraag of de bonussen ook daadwerkelijk van waarde zijn. 

Behalve bonus 1 loop ik nog niet echt warm voor de bonussen die Oscar je bij zijn Smoothie Afslankbijbel kado doet. 

Bonus #1: 50 extra gezonde fruitsmoothies 

De eerste bonus is een extra ebook met 50 gezonde fruitsmoothies. Dankzij deze aanvulling heb je genoeg inspiratie om het hele jaar gezonde fruitsmoothies te maken.

Bonus #2: Het smoothie dieet schema 

Een compleet uitgewerkt dieet om je smoothies effectief in te zetten. Deze bonus lijkt misschien raar omdat de Smoothie Afslankbijbel al om het afslanken doormiddel van smoothies draait, toch kun je dit extra schema als waardevol beschouwen.

Bonus #3: Afslanken met smoothies 

Deze derde bonus is wederom een ebook. In dit ebook ontdek je hoe je af kunt vallen met behulp van fruit smoothies. 

Wat ik jammer vind aan de bonussen is dat ze, met uitzondering van de eerste bonus, niet heel erg veel toevoegen aan de Smoothie Afslankbijbel zelf. 

Smoothie Afslankbijbel .pdf of ?

Omdat ik nog wel eens de vraag krijg of de Smoothie Afslankbijbel nu een .pdf bestand is (ebook) of een fysiek product. 

De Smoothie Afslankbijbel is zowel digitaal als fysiek te krijgen. Kies je ervoor om de fysieke variant aan te schaffen? Dan betaal je een tientje meer en krijg je de digitale variant er gratis bij.

Het voordeel van de digitale variant is dat je hem overal kunt openen op welk apparaat ook en het voordeel van de fysieke variant is dat het een aanwinst is voor je kookboekenplank (mooi vormgegeven boek)

Smoothie Afslankbijbel ervaringen

Nu je weet voor wie deze afslankbijbel geschikt is, wat het precies inhoudt en hoe je hem kunt ontvangen is het tijd om te gaan kijken naar de ervaringen en reviews van andere mensen. 

Ik moet zeggen dat ik, behalve op de website van het product, niet heel veel reviews kan vinden over de Smoothie Afslankbijbel. 

Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het feit dat de Smoothie Afslankbijbel nog niet heel lang bestaat. 

Hieronder heb ik, ondanks dat er niet heel veel reviews zijn, toch enkele reviews voor je op een rijtje gezet. 

In eerste instantie was ik erg sceptisch als het gaat om afslanken met smoothies. Toch besloot ik het te proberen. En ik moet zeggen, één van mijn beste keuzes op het gebied van afslanken. Ik kan iedereen die sceptisch is toch aanraden om het te gaan proberen. Je zult verbaast zijn! 

Julia

Hendrik-ido-ambacht

Toen ik voor het eerste las over de Smoothie Afslankbijbel van Oscar Helm was ik meteen enthousiast. Dat enthousiasme was niet voor niets.. Inmiddels ruim 8 kilo afgevallen dankzij de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel! Bedankt Oscar! 

Pieter

Zaandam


Naast deze positieve reviews vind ik ook enkele reviews van mensen die iets minder enthousiast waren. 

De meeste mensen klaagden toch over een hongergevoel en vonden het maar moeilijk vol te houden. Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met het feit dat ze snel overstappen van een levensstijl waarin ze veel eten naar een levensstijl met alleen maar smoothies. 

Waar de meeste mensen het wel over eens zijn is de smaak van de smoothies, de smoothies uit de Smoothie Afslankbijbel zijn om te smullen en vooral de chocolade smoothie is erg lekker.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over de Smoothie Afslankbijbel en kan niets anders zeggen dat je ook exact krijgt wat er word beloofd. 

Het boek is mooi vormgegeven en staat boordevol recepten, bereidingswijzen en tips om zo effectief mogelijk af te slanken met behulp van smoothies. 

Na mijn onderzoek ben ik ervan overtuigd dat je in staat bent om succesvol af te slanken volgens deze methode. 

Waar je wel voor moet waken is dat je langzaam afbouwt van normaal voedsel naar smoothies, als je hier tenminste voor kiest. 

Natuurlijk hoef je niet geheel op smoothies over te gaan om af te slanken, de meeste mensen vervangen 1 of twee maaltijden voor een gezonde smoothie.

Ik raad je aan om dit ook te doen. Eet gewoon je avondeten en vervang je lunch en/of ontbijt met een smoothie. Als je alle maaltijden vervangt door een smoothie zal het pittig worden. 

HappyHealthy van Oscar word trouwens erg goed ontvangen bij het grote publiek, zijn Facebook pagina telt maar liefst 50.000 likes en dat straalt vertrouwen uit.

Smoothie Afslankbijbel kopen? 

Als je overtuigd bent van de werking smoothies voor een gezonde en evenwichtige levensstijl en je wilt aan de slag met de Smoothie Afslankbijbel, wat betaal je dan voor dit pakket? 

Zoals ik al zei kun je kiezen uit twee varianten:

 • Digitaal (.pdf) + alle bonussen: €19,97
 • Fysiek (hardcopy) + Digitaal (.pdf) + alle bonussen: €29,97

Goede prijs voor een goed product als je het mij vraagt. Daarnaast krijg je maar liefst 60 dagen de tijd om te kijken of dit iets voor je is (60 dagen geld terug garantie)

In 60 dagen kun je tientallen smoothies maken en uitgebreid testen of dit bij je past. Dit vind ik echt een pluspunt van de Smoothie Afslankbijbel. 

Wil je de Smoothie Afslankbijbel (vrijwel geheel risicoloos) kopen? Dat kan via onderstaande rode knop! 

smoothie afslankbijbel

De Smoothie Afslankbijbel Kopen? Dat Doe Je Via De Onderstaande Rode Knop!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments