Droog Trainen Protocol Vrouwen: Snel in Shape!? (2020 review)

Droog Trainen Protocol Vrouwen: Optimaal in shape dankzij dit product?

droog trainen protocol vrouwenHet Droog trainen protocol vrouwen van de Droog trainen academie word steeds populairder. Zoals de naam al doet vermoeden is het product speciaal ontwikkelt voor vrouwen, tijd om het onder een vergrootglas te houden.

Want ben jij al tijden aan het strijden tegen die laatste ‘vetrolletjes’? Wil je droger worden maar wegen de laatste loodjes echt te zwaar? Dan kan het Droog trainen protocol vrouwen je uitkomst bieden, althans dat is wat de Droog trainen academie belooft.

In dit uitgebreide review ontdek je precies wat het Droog trainen protocol vrouwen inhoud, voor wie het is bedoelt, welke resultaten je kunt verwachten als je met het Droog trainen protocol aan de slag gaat en wat de ervaringen en reviews van andere vrouwen zijn.

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Dat het Droog trainen protocol vrouwen steeds populairder word en inmiddels door duizenden vrouwen is aangeschaft had ik je net al verteld, maar wat is het Droog trainen protocol vrouwen precies?

Het Droog trainen protocol vrouwen is een digitaal product met maar één doel: Jouw het lichaam van je dromen bezorgen op een manier die leuk is.

Zo is eindeloos zwoegen in de sportschool niet meer nodig dankzij de krachtige combinatie tussen de juiste voeding en optimale training. Verderop in dit artikel ontdek je precies wat het product inhoud, eerst nog even wat praktische informatie.

Het Droog trainen protocol vrouwen is een volledig digitaal product, je krijgt dus geen boeken of voedingsschema’s thuis opgestuurd maar ontvangt alles in je mailbox.

Alle informatie zoals voedingsschema’s, trainingsschema’s en ebooks (meer dan 70 pagina’s) ontvang je in de vorm van .pdf bestanden. Zelf vind ik dit erg handig want je kunt het zo vaak uitprinten als je wilt en overal mee naar toe nemen.

Daarnaast kun je het Droog trainen protocol vrouwen met al haar informatie openen op al je apparaten zoals:

 • Smartphone
 • Tablet
 • PC
 • Laptop

droog trainen academie

Wie is Henry van Es?

Het Droog trainen protocol vrouwen is dus ontwikkelt door de Droog trainen academie, maar wie zit er eigenlijk achter de Droog trainen academie?

De drijvende kracht achter de Droog trainen academie en dit product is oud marinier Henry van Es. Henry is al van jongs af aan gefascineerd door sporten en ontwikkelde later een liefde voor fitness.

Zijn passie voor sport heeft hij om weten te zetten in verschillende producten voor mannen en vrouwen, zo bestaat er naast het Droog trainen protocol vrouwen ook een Droog trainen protocol voor mannen.

Naar eigen zeggen ontwikkelde hij dit product speciaal gericht op vrouwen omdat hij in de sportschool telkens hetzelfde zag. Vrouwen die eindeloos aan het trainen waren en weinig resultaat zagen.

Henry had verschillende overtuigingen waarom het veel vrouwen niet lukte om een super strak lichaam te trainen, hij zette deze overtuigingen om in een product en dit werd erg populair.

henry van Es

Droog trainen academie ervaringen

De Droog trainen academie is het bedrijf achter het Droog trainen protocol, het bedrijf bestaat sinds 2013 en is gevestigd in Rotterdam.

De Facebookpagina van Droog trainen academie telt maar liefst 47.000 likes en de actieve community van de Droog trainen academie bestaat uit meer dan 60.000 mensen.

De Droog trainen academie is dus absoluut geen ééndagsvlieg die even een product in de markt zet, het is een actieve community met mannen en vrouwen met hetzelfde doel: Een onweerstaanbaar strak lichaam trainen.

Op de website van de Droog trainen academie kom ik allerlei gratis informatie tegen over het creëren van een fit, gezond en mooi lichaam.

Henry staat met zijn Droog trainen academie netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (gegevens staan aan de onderzijde van zijn website) dit laat duidelijk zien dat Henry betrouwbaar is.

likes droog trainen academie

Wat houdt het Droog trainen protocol vrouwen in?

Goed, genoeg over de betrouwbaarheid en de achtergrond van Henry, laten we maar eens to the point komen. Wat houdt het Droog trainen protocol vrouwen precies in?

Het 70 pagina’s tellende ebook omvat alles op het gebied van droog trainen, dit is wat je onder andere aantreft in het ebook:

 • Alle simpele, maar vooral, praktische informatie die je absoluut nodig hebt over training en voeding
 • Je leert alles over de belangrijkste voedingsstoffen en ontdekt hoe je jouw behoefte kunt uitrekenen
 • Je ontdekt precies hoe je lichaam werkt en hoe je ervoor zorgt dat je een maximale vetverbranding op gang brengt
 • Je leert de krachtige combinatie tussen cardiotraining en krachttraining en waarom je op deze manier optimale resultaten kunt behalen
 • Progressief trainen zorgt voor optimale resultaten, hoe je dat doet? Dat leer je in het ebook
 • Heb jij de juiste lifestyle? In dit ebook word je precies uitgelegd wat de juiste lifestyle is en hoe je die kunt bereiken
 • Slimme manieren om jezelf optimaal te motiveren zodat je gegarandeerd resultaten zult zien

Daarnaast krijg je maar liefst 6 gratis bonussen, de bonussen van het Droog trainen protocol vrouwen zijn naar mijn mening stuk voor stuk erg waardevol.

Volgens Henry hebben deze bonussen een gezamenlijke waarde van maar liefst €182,-

Ja Ik Wil Een Strak Lijf!

Als je nu bestelt krijg je er de volgende bonussen gratis bij:

#1: 12 weken trainingsprotocol voor in de sportschool (t.w.v. €47)

het 12 weken trainingsprotocol is een handig overzicht die je helpt om op een progressieve manier te trainen, het bevat schema’s voor 3,4 of 5 dagen training in de week.

Deze bonus is makkelijk af te lezen op je smartphone en zo heb je het trainingsprotocol altijd bij de hand.

12 weken trainingsprotocol

#2: 12 weken trainingsprotocol voor thuis (t.w.v. €47)

Naast het 12 weken trainingsprotocol voor in de sportschool ontvang je het 12 weken trainingsprotocol voor thuis. Voor dit trainingsprotocol heb je geen apparaten nodig en alle oefeningen zijn op basis van je eigen lichaamsgewicht.

Net zoals het 12 weken trainingsprotocol voor in de sportschool is ook deze tweede bonus voorzien van een progressieve opbouw en bevat het schema’s voor 4 dagen training per week.

#3: Macronutriënten calculator (t.w.v. €37,00)

De derde bonus bevat een handige macronutriëntencalculator, dankzij deze calculator kun je eenvoudig uitrekenen wat je per dag nodig hebt aan eiwitten, koolhydraten, vetten en calorieën.

Met deze calculator kun je, je eigen ideale plan opstellen, het enige wat je hoeft te doen is je eigen gegevens invullen. De calculator rekent automatisch jouw ideale plan uit.

#4:  Ebook ‘Objectief progressie meten’ (t.w.v. €27)

Dankzij deze vierde bonus hoef jij je nooit meer druk te maken of je wel progressie maakt, meten is namelijk weten. Dit ebook leert je precies hoe je alle vooruitgang kunt meten op een juiste manier.

Zo ontdek je waarom de weegschaal alleen een slecht meetinstrument is en weet je na het lezen van dit ebook dat je, je niet meer druk hoeft te maken als sommige waardes afwijken.

Naast dit ebook ontvang je verschillende Excel bestanden waarmee je eenvoudig je vooruitgang kunt bijhouden.

ebook progressie meten

#5: Lijst met voedingsproducten (t.w.v. €17)

Super handige bonus! Een complete lijst met voedingsproducten die veel worden gebruikt tijdens het droog trainen. Alle voedingsproducten zijn uitgeschreven per categorie en de koolhydraten,vetten,eiwitten en calorieën worden overzichtelijk weergegeven.

#6: Trainings- en voedingslogboek (t.w.v. €7)

In deze zesde bonus kun je, je vorderingen tot dusver makkelijk en overzichtelijk bijhouden. Ook de voeding die je neemt kun je in dit meegeleverde Excel bestand invullen.

Zo heb jij je training en voeding overzichtelijk in één bestand en kun je precies zien wat je hebt gedaan.

voedingslogboek

Droog trainen protocol reviews en ervaringen

Als we iets online kopen kijken we vaak naar de reviews en ervaringen van andere mensen die het product of de dienst al gekocht hebben, ik doe het wel in ieder geval.

Ik ging op zoek naar ervaringen en reviews voor wat betreft het Droog trainen protocol vrouwen en kwam het nodige tegen. Vooral op de Facebookpagina van de Droog trainen academie staan veel reviews.

Deze reviews zijn allemaal positief en iedereen lijkt blij met de aanschaf van het Droog trainen protocol. Ook op andere sites kom ik geen negatieve uitlatingen tegen.

Hieronder lees je het verhaal van de 43-jarige Bianca, ze heeft dankzij het Droog trainen protocol een fantastisch lichaam ontwikkelt.

verhaal bianca

 

verhaal cynthia

cynthia

Wat schrijven ander websites over het Droog trainen protocol vrouwen?

Wat zeggen andere websites eigenlijk over het Droog trainen protocol vrouwen? Zijn ze net zo enthousiast als de vele gebruikers van dit product?

Je kunt zien dat Henry van het Droog trainen protocol vrouwen enorm veel ervaring heeft op het gebied van fitness, krachttraining, voeding en herstel. Wanneer je bereid bent om voor kwaliteit te gaan is Droog Trainen Protocol Vrouwen een goede keuze! Bron: Bgreat.nl

Het Droog trainen protocol vrouwen is naar mijn mening één van de beste producten op het gebied van het droog trainen speciaal gericht op vrouwen. Er worden verbluffende resultaten behaald en dat zegt mee dan 1000 woorden. Bron: Ervaringsgids.nl

Het hele pakket is super compleet en geeft je alle informatie, kennis en oefeningen die je nodig hebt om een droomlichaam te krijgen. Bron: Reviewplek.nl

Ja Ik Wil Een Strak Lijf!

 Wat is de prijs van het Droog trainen protocol vrouwen?

Het Droog trainen protocol vrouwen kost €47,- Als je het voor het eerst hoort denk je misschien: Wow, das best veel.. Maar als je kijkt naar wat je daar allemaal voor krijgt valt het best mee.

Voor nog geen 5 tientjes kun je, je droomlichaam ontwikkelen en je leven een positieve wending geven. Als je dit via personal training zou moeten doen, wat dit in feit is, was je veel en veel meer kwijt.

Ook vanwege de extra gratis bonussen denk ik dat je hiermee een goede deal hebt.

90 dagen geld terug garantie

Ook belangrijk, de geld terug garantie. Ik schrijf vaker reviews over zowel digitale als fysieke producten en kijk meteen naar de garantie.

Garantie is erg belangrijk, we kunnen het product gebruiken en bevalt het ons niet, sturen we het kosteloos terug en krijgen we ons geld terug.

Ook Henry is niet kinderachtig geweest in zijn garantietermijn. Je kunt het Droog trainen protocol vrouwen maar liefst 90 dagen gratis uitproberen. Tijdens deze 90 dagen kun jij gemakkelijk ondervinden of het iets voor je is of niet.

Daarnaast zegt deze garantietermijn van 3 maand natuurlijk iets over het product. Als een producteigenaar niet 100% achter zijn product zou staan, zou hij nooit deze garantietermijn afgeven. +1 voor Henry!

garantie

Wat bereik je met het Droog trainen protocol vrouwen?

Maar het draait natuurlijk allemaal om de resultaten die je kunt behalen. Wat kun je zoal bereiken met het Droog trainen protocol?

droog trainen protocol

Voor- en nadelen van het Droog trainen protocol

Maar wat zijn dan eigenlijk de voor- en nadelen van dit product? Zijn er eigenlijk wel nadelen? Het lijkt allemaal zo positief. Laat me vooropstellen dat ik meestal producten review waar ik volledig achter sta en de slechte producten er wel uit filter.

Voordelen:

 • Door de efficiënte trainingsmethode kun je binnen 3 maand droog zijn
 • Het pakket is erg compleet en bevat alle componenten om jou optimaal te helpen om je doel te bereiken
 • Van voeding tot training, aan alles is gedacht
 • Niet duur
 • Maar liefst 90 dagen geld terug garantie

Nadelen:

 • Je volgt het programma in je eigen tempo waardoor de kans aanwezig is dat je ‘verslapt’
 • Je kleding kan wat wijder gaan zitten;-)

Andere feiten en weetjes over het Droog trainen protocol

 • Duizenden euro’s aan kennis gebundeld in één product
 • Je raakt gefrustreerd door alle fabeltjes in de fitness wereld, wat is er waar en wat niet? Het Droog trainen protocol vrouwen bevat de juiste informatie gebaseerd op feiten.
 • Deze methode bespaart jou een hoop tijd, frustratie, energie en geld
 • Je blijft levenslang toegang houden tot het Droog trainen protocol vrouwen. Komt er een update? Dan ontvang jij die gratis in je mailbox
 • Je volgt het programma op eigen tempo, de informatie blijft voor de rest van je leven voor jou beschikbaar.
 • Naast training en voeding besteed Henry aandacht motivatie en doorzettingsvermogen. Henry ontwikkelde een krachtig stappenplan om je motivatie en doorzettingsvermogen maximaal te houden.
 • Ben je nog geen 18? Dan zul je nog even moeten wachten. Intensief trainen voor je 18e is namelijk niet aan te raden, je lichaam bevind zich nog in het groeiproces.

Conclusie Droog trainen protocol vrouwen:

Droog trainen als vrouw is niet altijd even makkelijk, vooral door het gebrek aan goede informatie. Het Droog trainen protocol vrouwen brengt hier verandering in.

Het Droog trainen protocol vrouwen is een uitgebreid programma voor vrouwen die een super strak lichaam willen ontwikkelen.

Ik ben erg positief over dit programma en ben ervan overtuigd dat het jou kan helpen om eindelijk van die laatste vetrolletjes af te komen.

Henry van Es en zijn Droog trainen academie zijn absoluut betrouwbaar en de gratis informatie die te vinden is op zijn site is van goede kwaliteit.

Over de prijs ben ik ook erg te spreken, vergelijk het maar eens met het volgen van soortgelijke training bij een personal trainer, dan betaal je dit bedrag ongeveer per les.

Het programma is tijdloos en op je eigen tempo te volgen, eventuele updates krijg je gratis in je mailbox en de 90 dagen geld terug garantie maakt het geheel tot een risicoloze investering.

Ik hoop dat je in dit review goed antwoord hebt gekregen op de volgende vragen:

 • Wat is het Droog trainen protocol vrouwen precies?
 • Wie is die Henry van Es en is hij volledig te vertrouwen?
 • Wat kun je verwachten van het Droog trainen protocol vrouwen?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met het Droog trainen protocol vrouwen?

Het Droog trainen protocol vrouwen maakt gebruik van een speciale kortingspagina waarbij je een leuke korting ontvangt. Via onderstaande button bereik je deze pagina.

Heb je nog vragen? Laat even een reactie achter onder dit artikel.

Ben je het trainen zonder resultaat zat en wil je:


Wekelijks progressie boeken zodat je nog meer motivatie krijgt?


De juiste balans vinden qua voeding? Eten wat je lekker vind en toch vet verliezen?


Binnen 3 tot 6 maanden het lichaam waar je trots op kunt zijn?


Ga dan direct naar de kortingspagina van het Droog Trainen Protocol Vrouwen via de oranje knop!Ja stuur mij door!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments