Bernard Favier van Simpel Slank: 100% betrouwbaar!?

Bernard Favier van Simpel Slank: Hoe betrouwbaar is deze man!?

bernard favierBernard Favier is de man achter het populaire dieetprogramma Simpel Slank. Onlangs omschreef ik mijn ervaringen met Simpel Slank en heb ik het ook even kort over Bernard Favier gehad.

Maar omdat veel mensen graag meer over hem willen weten heb ik besloten een compleet artikel te schrijven over Bernard en zijn bedrijf PuurFiguur.

Want is Bernard echt wie hij zegt dat hij is? Of hebben we hier te maken met een pseudoniem? En hoe zit het met het in Amsterdam gevestigde PuurFiguur?

Bernard Favier? Of toch niet..

De grote vraag is natuurlijk ‘Is Bernard Favier echt wie hij zegt dat hij is?’ Of hebben we hier te maken met een pseudoniem? Ik heb flink lopen rondspeuren en ben erachter gekomen dat het hier hoogstwaarschijnlijk om een pseudoniem gaat.

Misschien denk je nu bij jezelf ‘Hij heeft niet zijn echte naam gebruikt, hoe betrouwbaar is Simpel Slank dan?’ Ik kan me voorstellen dat er zulke gedachten door je hoofd spoken maar dat iemand een fictieve naam gebruikt hoeft niets af te doen aan de kwaliteit van het product.

Sterker nog, Simpel Slank is erg populair en word erg goed beoordeeld.

Maar als Bernard niet met zijn ware identiteit naar buiten treed, is hij dan bijvoorbeeld wel echt gastschrijver op verschillende grote gezondheidswebsites? En hoeveel weet hij dan eigenlijk van afslanken en gezonde voeding?

Wie is ‘Bernard Favier’?

Laten we de man achter Simpel Slank voor het gemak gewoon Bernard Favier noemen. Naar eigen zeggen heeft hij een passie voor gezondheid, schrijven en alles wat met gezonde voeding te maken heeft.

Dat hij zijn passie om heeft kunnen zetten in een mooi en bloeiend bedrijf is natuurlijk het mooiste wat er is. Bernard geeft aan dat hij gelukkig word als mensen dankzij zijn methode de resultaten halen waar ze al zo lang van dromen.

Naast de drijvende kracht achter het bedrijf PuurFiguur, met als vlaggenschip het product ‘Simpel Slank’ schrijft Bernard veel gastartikelen en columns op verschillende grote ‘healthy’ websites.

Zo is hij onder andere bekend:

simpel slank

Hoe is Bernard Favier in deze wereld beland?

Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen voor Bernard? Bernard geeft aan dat hij zo’n 10 jaar geleden actief was als fitnesstrainer.

Hij vond het werk super leuk om te doen maar raakte soms toch wat gefrustreerd. Hij raakte gefrustreerd vanwege het feit dat hij zoveel mensen fanatiek zag beginnen maar naar verloop van tijd gedemotiveerd raakten omdat de resultaten uitbleven.

Op een gegeven moment was de maat vol en besloot hij het roer drastisch om te gooien, want hoe kon het toch dat mensen niet genoeg afvielen door het sporten?

Je hormonen uit balans

Bernard kwam er gaandeweg achter dat veel mensen met een soortgelijk probleem kampten, veel mensen hebben het probleem dat hun hormonen niet goed in balans zijn.

Eén van de gevolgen van een verstoorde hormoonbalans is bijvoorbeeld dat je eetlust enorm toeneemt, je hebt dus telkens trek terwijl je genoeg gegeten hebt.

Naast het feit dat het afvallen enorm bemoeilijkt word kan een verstoorde hormoonbalans nog veel meer klachten geven, denk bijvoorbeeld aan een onrustig en gestresst gevoel, slaapproblemen en oververmoeidheid.

  • Door je hormonen weer in de juiste balans te brengen val je veel makkelijker af, ook op de ‘lastige’ plekken.
  • De juiste hormoonbalans zorgt voor een betere nachtrust en meer energie.

Waarom raken je hormonen uit balans?

Dit heeft volgens Bernard alles te maken met ons levensstijl van tegenwoordig. De supermarkt ligt vol met pakjes en zakjes en het moet allemaal steeds goedkoper.

Veel van ons hedendaagse voedsel is genetisch gemanipuleerd, bestrooid met chemicaliën en verbouwd op uitgeputte grond. Daarnaast worden er enorm veel toevoegingen aan ons eten toegevoegd om het bijvoorbeeld langer houdbaar te maken.

Al met al komen we steeds verder van moeder natuur af te staan en dat laat de nodige sporen in ons lichaam achter, vooral die van een verstoorde hormoonbalans.

Bernard en Simpel Slank hebben inmiddels al duizenden mensen geholpen om op een simpele manier slank te worden, door het aanpassen van je voedingsstijl is er al een behoorlijk inhaalslag gemaakt.

Simpel Slank word ook weleens het ‘Afvallen zonder dieet’ dieet genoemd. Je valt af zonder dat het je heel veel moeite kost. Het is meer een ‘lifestyle changer’

Het veranderen van je levensstijl is zo veel beter dan het volgen van een dieet. Een dieet is slechts tijdelijk van aard waardoor je op een gegeven moment terugvalt in je oude patroon en weer opnieuw kunt beginnen.

Trouwens, nu we het over een gezonde levensstijl hebben.. Heb je mijn recept voor een overheerlijke koolhydraatarme ovenschotel al gezien?

PuurFiguur.nl

Ik merk dat ik een beetje begin af te dwalen richting de inhoudt van Simpel Slank en daar was deze pagina niet voor bedoeld, mijn complete review over Simpel Slank kun je eenvoudig vinden in het blog overzicht.

Laten we nog even kijken naar het bedrijf van Bernard, bestaat dit wel echt? Is zijn bedrijf netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en zijn er bijvoorbeeld adresgegevens bekend?

PuurFiguur staat netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd aan de Weesperstraat in Amsterdam. De contactgegevens staan duidelijk op de website vermeld.

ebook simpel slank

Populair op Facebook

De Facebookpagina van PuurFiguur geeft ook het nodige vertrouwen, het is een erg actieve pagina waar veel word gedeeld. Ook staan hier verschillende reviews op van mensen die Simpel Slank hebben aangeschaft.

Op het moment van schrijven heeft PuurFiguur meer dan 10.000 likes

puurfiguur

Simpel slank

Zoals gezegd heb ik een compleet review geschreven over Simpel Slank dus ga ik er op deze pagina niet al te veel over vertellen maar het volgende wil ik hier toch even delen.

Naar aanleiding van mijn review over Simpel Slank heb ik meerdere keren contact gehad met medewerkers van Simpel Slank en ik moet zeggen dat ik netjes en snel geholpen ben.

Naast het feit dat ze bij PuurFiguur netjes hun contact- en adresgegevens op de site hebben staan reageren ze ook nog eens super snel op een mailtje.

Ik kan dus niet anders zeggen dat PuurFiguur en Bernard Favier 100% betrouwbaar zijn en je zonder twijfel een product van ze aan kunt schaffen, ondanks het feit dat Bernard niet met zijn ware identiteit naar buiten treed.

Denk je hier anders over of loop je tegen bepaalde problemen op? Laat dan gerust een reactie achter onder dit artikel!

Meer weten over Simpel Slank?
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments